„На заем от bgtvnews.com“: „На Седмия ден“ 2 март 2014

bgtvnews

Както знаете, от вторник сайтът ни вече е достъпен на адрес www.bgtvnews.com . Поради тази причина в следващите дни тук ще публикуваме само част от статиите под името “На заем от bgtvnews.com”. Трябва да знаете, че след време новите статии ще бъдат публикувани само на новия адрес – bgtvnews.com.

Трябва да отбележим, че на новия сайт можете да намерите всички статии, които досега са били публикувани в BG TV News. Новият BG TV News може да бъде достигнат чрез http://www.bgtvnews.com и познатия виhttp://www.bgtvnews.tk.

Както и в bgtvnews.wordpress.com, така и в bgtvnews.com можете да се абонирате за новините и ще получавате специални e-mail-и с най-новото от сайта ни!

И така… ето какво още взехме “На заем от bgtvnews.com” днес:

Седмицата започна „ударно“ за новинарските емисии на двете най-големи телевизии – bTV и „Нова ТВ“. В понеделник за първи път в обновеното студио на „Новините на Нова“ един до друг седнаха доскорошното лице на bTV Ани Салич и дългогодишното лице на новинарския екип на „Нова ТВ“ – Ники Дойнов. Те двамата се изправиха срещу едни от доайените в bTV Новините – Гена Трайкова и Венелин Петков, който пък е и Директор „Новини, актуални предавания и спорт“. Какъв беше резултатът? Цялата статия можете да четете тук.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s