„На заем от bgtvnews.com“: „Как можеше да изглежда…“ сериалът „Фамилията“?

bgtvnews

Както знаете, от вторник сайтът ни вече е достъпен на адрес www.bgtvnews.com . Поради тази причина в следващите дни тук ще публикуваме само част от статиите под името “На заем от bgtvnews.com”. Трябва да знаете, че след време новите статии ще бъдат публикувани само на новия адрес – bgtvnews.com.

Трябва да отбележим, че на новия сайт можете да намерите всички статии, които досега са били публикувани в BG TV News. Новият BG TV News може да бъде достигнат чрез http://www.bgtvnews.com и познатия виhttp://www.bgtvnews.tk.

Както и в bgtvnews.wordpress.com, така и в bgtvnews.com можете да се абонирате за новините и ще получавате специални e-mail-и с най-новото от сайта ни!

И така… ето какво още взехме “На заем от bgtvnews.com” днес:

През есента на миналата година видяхте първите части от нашата различна рубрика, а именно – „Как можеше да изглежда…“ . Рубриката, както вероятно се досещате не е от така наречените „редовни“, а излиза само когато съберем достатъчно материал за нея. В нея ви показваме различни графични проекти на дизайнери, които са работили за български телевизии. Вече ви показахме проектите за ребрандиране на ТВ7 на Максим Иванов, за ребрандиране на БНТ каналите на Боряна Кръстева от Arsdigital Studio, както и проект за промяна на визията на Diema през 2011 година. Сега обаче е ред на проекта на Живко Петров за цялостна визия на сериала на bTV „Фамилията“. Цялата статия и всички снимки можете да видите тук.

Advertisements

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s