„На заем от bgtvnews.com“: Евроком пак ще излъчват…

bgtvnews

Както знаете, от вторник сайтът ни вече е достъпен на адрес www.bgtvnews.com . Поради тази причина в следващите дни тук ще публикуваме само част от статиите под името “На заем от bgtvnews.com”. Трябва да знаете, че след време новите статии ще бъдат публикувани само на новия адрес – bgtvnews.com.

Трябва да отбележим, че на новия сайт можете да намерите всички статии, които досега са били публикувани в BG TV News. Новият BG TV News може да бъде достигнат чрез http://www.bgtvnews.com и познатия виhttp://www.bgtvnews.tk.  Още малко полезна и любопитна информация: можете да четете статиите от bgtvnews.com като просто промените част от URL адреса на съответната статия в bgtvnews.wordpress.com . Ето и какво трябва да направите – за пример, в адреса(който виждате в лентата най-отгоре на вашия браузър) https://bgtvnews.wordpress.com/2014/02/23/на-седмия-ден-23-февруари-2014/ замествате частта до края на съответната дата(в случая https://bgtvnews.wordpress.com/2014/02/23/ ) с http://bgtvnews.com/ – и ето, че ще видите същата статия, но в новият ни сайт.

Както и в bgtvnews.wordpress.com, така и в bgtvnews.com можете да се абонирате за новините и ще получавате специални e-mail-и с най-новото от сайта ни!

И така… ето какво още взехме “На заем от bgtvnews.com” днес:

От Евроком НКТВ отново са закупили правата за излъчване на бразилското първенство по футбол “Brasileirão”. Това стана ясно от прессъобщение на бразилската телевизия Globo TV International. Така отново феновете на бразилския футбол в България ще могат да наблюдават пряко срещите. Бразилското първенство по футбол се излъчваше преди няколко години отново по Евроком, но падна от програмата на телевизията поради финансови затруднения…  Цялата статия можете да прочетете тук.

Advertisements

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s