Емил Чолаков става шеф на времето в bTV; Росен Цветков се присъединява към bTV Новините

btv новините

„Прилив“ на нови хора в екипа на Дирекцията „Новини, актуални предавания и спорт“ на bTV Media Group, чиито нов директор както знаете е Венелин Петков. Ивайло Везенков, който бе репортер за „Новините на Нова“ за кратко време, сега се завръща в нюзрума на bTV Новините. Заедно с него в bTV се завръща и операторът Добромир Иванов. Той пък работеше за конкурентната „Нова ТВ“ чрез продуцентската компания „Телеман“. Емо Чолаков пък „сяда на стола“ на Христина Балинска, тъй като той е новият Ръководител Екип „Прогноза за времето“ на bTV. Тъй като започнахме с това, че има лек „прилив“ на нови хора в екипа, сега трябва да съобщим, че и Росен Цветков се присъединява към репортерския екип на bTV. Цветков бе новият водещ на сутрешния блок „Денят започва“ по БНТ1 заедно с Ася Методиева от есента на 2013 година, а преди това той бе репортер и за „По света и у нас“. В началото на кариерата си той водеше и младежкото предаване „Яко“, отново по националната телевизия.

По-долу вижте цялото прес-съобщение на телевизията

Емил Чолаков е новият ръководител екип „Прогноза за времето” на bTV

Репортерът Ивайло Везенков и операторът Добромир Иванов отново са част от екипа на медиата

Емблематичният водещ на синоптичната прогноза на времето по bTV Емил Чолаков е новият ръководител екип „Прогноза за времето”.

„Новата позиция на Емил Чолаков е част от нововъведенията, които правим в екипа на bTV Новините. Емо е любимец на зрителите и ще разчитаме на него да направи емисията още по-интересна и по-полезна”, коментира Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт” в bTV Media Group.

„Времето е в нас и наистина няма лошо такова, ако вътре ни е слънчево. Това, на което ще продължим да залагаме е нестандартният подход, за да получат зрителите полезна информация, поднесена по интересен начин”, коментира Емил Чолаков.

Екипът на bTV Новините се разширява и оформя като най-силното ядро на телевизионна журналистика в България. Дългогодишният репортер на bTV Новините Ивайло Везенков, който за кратко напусна медиата, се върна в нюзрума на bTV. Дни по-рано към екипа на Новини отново се присъедини един от най-добрите телевизионни оператори Добромир Иванов. От 1 април към bTV се присъединява и Росен Цветков. „Изключително щастливи сме да работим отново с Ивайло и Добри, очакваме с нетърпение и Росен Цветков, който ще е част от разследващия екип на bTV Новините. Всеки колега в нюзрума, който е доказал умение и желание за работа, има шанс да се развива професионално”, допълни Венелин Петков.

Промените в концепцията и съдържанието на bTV Новините получават силно одобрение от зрителите. За това свидетелстват пийпълметричните данни, с които работят всички телевизии, рекламни агенции и рекламодатели – вчера (26 февруари 2014 г.) новинарският блок на bTV в 19.00 ч. е гледан от 1 067 968 зрители, което е с 59% повече от зрителите, гледали новинарския блок на следващата в класацията телевизия (ГАРБ).

Advertisements

2 responses to “Емил Чолаков става шеф на времето в bTV; Росен Цветков се присъединява към bTV Новините

  1. Pingback: “На заем от bgtvnews.com”: Емил Чолаков става шеф на времето в bTV; Росен Цветков… | BG TV News·

  2. Pingback: „Бърз ТВ обзор“ 27 февруари 2014 - BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s