Новото начало на BG TV News! [обновенa с информация за BG TV Talk]

bgtvnews

„Вълкът козината си мени, но нрава – не!“ – това гласи една българска поговорка! Да, ако приемем, че ние, от BG TV News сме вълка, ви обещаваме, че въпреки промените, които сега ще ви съобщим и сме сигурни, че са за добро, ние дълбоко ще останем същите!

Да, ако не сте разбрали – от днес можете да намерите BG TV News на адрес www.bgtvnews.com ! След многобройните въпроси и молби защо ние нямаме собствен домейн – ето, че дойде времето за това. Ние вярваме, че с тази промяна ние ще бъдем още по-близо и по-достъпни за вас, нашите читатели, както и по-голяма конкуренция. 🙂 В новия ни сайт bgtvnews.com ще видите изцяло нов по-професионален дизайн, но трябва да отбележим, че в следващите дни сайтът ще бъде тепърва още обновяван и вероятно ще има още промени в bgtvnews.com.

Друга важна информация. За да не се чудете, какво ще стане със сегашния сайт – bgtvnews.wordpress.com няма да бъде променян. Нищо от сайта – нито статии, нито каквато и да е информация, няма да бъде трита от него. От тук нататък в следващите дни новите статии ще започнат постепенно да се публикуват все повече в bgtvnews.com и по-малко в bgtvnews.wordpress.com. От сегашния сайт ще можете да се прехвърляте към новия bgtvnews.com чрез всички табове в менюто, които ще ви пренасочват към същите категории и рубрики, но в новия сайт.

Форумът BG TV Talk също ще бъде прехвърлен на новия сървър и поради тази причина за известно време той ще бъде недостъпен! През това време можете да коментирате най-важните събития около ТВ бранша в страната чрез коментарите под статиите.

Ето какво каза Mr.D., администратор в BG TV Group:

Вярвам, че промените в BG TV News са само за добро! С новият ни домейн ще бъде по-близо и по-достъпни до нашите читатели. Новият дизайн на сайта е по-хубав, по-професионален и по-„разчупен“. Надявам се, да се допадне на всички наши посетители! Сега е времето да кажа, че самият домейн и хостинг са продукт на успешни преговори от целия екип на BG TV Group. Отново искам да благодаря за доверието им и се надявам да продължим да бъдем заедно и в bgtvnews.com!

С това големите и хубави промени поприключват! И така, макар и на нов адрес и с нов дизайн, ние си оставаме същите. Mr.D., The TV Boy и Bloomac ще продължават да пишат най-добрите коментари, авторски статии, анализи и критики на едно място – в BG TV News, защото това е „Твоят ТВ портал!“

Екипа на BG TV News – „Твоят ТВ портал!“

2 responses to “Новото начало на BG TV News! [обновенa с информация за BG TV Talk]

    • Здравейте!
      Съжаляваме, че смятате така, но това е специална тема за WordPress и ние няма как да сме 100% сигурни, че други сайтове не са я използвали. И все пак, ние нямаме за цел да копираме сайтове, въпреки че не знам кой точно визирате.
      Лек ден! 🙂

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s