Крисия Тодорова е новата сценична партньорка на г-н Андреев; 7/8 правят концерти в градовете на момичетата

krisiq

Току-що стана ясно коя е новата сценична партньорка на г-н Андреев. Това е 9-годишната Крисия Тодорова от Разград! Днес бе втората част от финала на „Изборът на сценична партньорка на г-н Андреев“ и момичетата трябваше да изпеят песни, посветени на България. Евгени Димитров – Маестрото съобщи победителката като отбеляза, че решението на Ку-Ку бенд не е било единодушно. Първата им изява с г-н Андреев ще е още идния петък в рубриката „Запознай се с малките“. По време на днешното предаване и трите момичета получиха специални статуетки, които са изработени от техен почитател, който е скулптор и се е вдъхновил от тях.

Веднага след това Слави Трифонов обяви, че са взели решение с новия CEO(Главен изпълнителен директор) на bTV Media Group Павел Станчев, да продължат тяхното присъствие в ефира на bTV. Seven-Eight Production ще организират концерти в градовете на момичетата – Разград, от където е Крисия, Свищов, от където е Симона и Стара Загора, който е градът на Гергана. В концертите ще участват освен трите момичета и останалите четири претендентки от началото на конкурса, Ку-Ку бенд, както и много други гост-изпълнители. Концертите ще бъдат излъчвани в ефира на bTV, а по наша информация това ще става в обявения в програмната схема за месец Март слот в неделя „Млади таланти“, а именно – първият ще бъде излъчен на 9 Март, вторият на 23 Март, а третия на 6 Април, дните са неделя – от 20:00 часа.

Advertisements

2 responses to “Крисия Тодорова е новата сценична партньорка на г-н Андреев; 7/8 правят концерти в градовете на момичетата

  1. Pingback: “На Седмия ден” 23 февруари 2014 | BG TV News·

  2. Pingback: bTV излъчва концертът „Крисия и приятели в Разград“ в неделя - BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s