FOX Life и FOX Crime – акценти за март 2014

Представяме ви акцентите за FOX Life и FOX Crime за месец март, предоставени от Албена Стоянова.

Fox Life logo 2013

„Вещиците от Ийст Енд” – сезон 1
Жанр: Драма/Фентъзи
от 3 март, понеделник в 20:55 часа
премиера за България
life1
Драма, която разказва за една майка и нейните две пораснали дъщери, които водят тих и спокоен, съвременен живот в затънтеното, крайбрежно градче Ийст Енд, без да знаят, че са следващото поколение вещици в семейството. Когато една от дъщерите се сгодява за наскоро дошъл в града богаташ, започва серия от събития, която принуждава майката да признае на дъщерите си, че те всъщност са могъщи и безсмъртни вещици.

Джулия Ормонд в ролята на Джоана Бошомп
Медхен Еймик в ролята на Уенди Бошомп
Джена Дюън – Тейтъм в ролята на Фрея Бошомп
Рейчъл Бостън в ролята на Ингрид Бошомп
Даниел Ди Томасо в ролята на Килиан Гардинър
Ерик Уинтър в ролята на Даш Гардинър

Съпруга – трофей – сезон 1
Жанр: Комедия
от 4 март, вторник от 21:50 часа
премиера за България
life2
Казват, че третият път е на късмет и поправилата се купонджийка Кейт (Мейлин Акерман) се надява точно това да се случи, след като стане третата съпруга на малко по-възрастния от нея Пийт (Брадли Уитфорд). В един караоке бар тя буквално пада в ръцете му и година по-късно, се оказва омъжена, с три доведени деца и две бивши съпруги на Пийт. Но Кейт е решена да стане част от фамилията, каквото и да й струва това.
Даян (Марша Гей Хардън) е първата бивша съпруга. Тя е сериозна и целеустремена бивша олимпийска състезателка, и майка на близнаците Хилъри (Бейли Медисън) и Уорън (Райън Лий). Даян бързо изразява попарващото си неодобрение към едва появилите се майчински инстинкти на Кейт. Дъщеря й, Хилъри, също не е почитателка на новата си мащеха, въпреки опитите на Кейт да спечели доверието й. А синът й, Уорън, е привлечен физически от красивата и млада съпруга на баща си. Бившата съпруга номер две, Джаки (Микаела Уоткинс), е майка на осиновения син Бърт (Албърт Цай) и умело дърпа конците на Пийт със своята неповторима смес от невротизъм и ексцентризъм.
Животът с всички тези усложнения е непозната територия за Кейт, която намира подкрепа на най-необичайното място – в нейната най-добра приятелка, Мег (Натали Моралес), която е неомъжена купонджийка и единствената жена, за която Кейт знае, че има по-малко опит с децата от нея.
Сериалът е създаден от Сара Хаскинс и Емили Халпърн, и черпи идеи от живота на Хаскинс. Двете са главни продуценти, заедно с Лий Айзенбърг и Джийн Ступнитски („Офисът“). Мейлин Акерман също е продуцент.

Мейлин Акерман в ролята на Кейт Харисън
Брадли Уитфорд в ролята на Пийт Харисън
Микаела Уоткинс в ролята на Джаки Харисън
Марша Гей Хардън в ролята на Даян Бъкли
Албърт Цай в ролята на Бърт Харисън
Райън Лий в ролята на Уорън Харисън
Бейли Медисън в ролята на Хилъри Харисън
Натали Моралес в ролята на Мег

FOX_Crime_BG

Военни престъпления: Лос Анджелис
Жанр: Криминален/Драма/Мистерия
от 3 март, от понеделник до петък в 20:50 часа
премиера за канала
crime1
„Военни престъпления: Лос Анджелис” е драма за напрегнатия и изпълнен с рискове свят на специален отдел, натоварен със залавянето на опасни престъпници, представляващи заплаха за националната сигурност. С помощта на фалшиви самоличности и най-модерните технологии тези високо квалифицирани агенти влизат под прикритие и рискуват живота си, за да заловят мишените си. Специален Агент Джи Калън е хамелеон, който се преобразява в когото се налага, за да се внедри в подземния свят. Негов партньор е специален агент Сам Хана, бивш военноморски пехотинец, който е бил на мисии в Афганистан и Ирак. Екипът е подпомаган от всезнаещата Хенриета Ланг с прякор Хети, която наблюдава екипа и трябва да му осигурява всичко – от микро камери за наблюдение до коли. Там са още: специален агент Кенси Блай, изключително умната дъщеря на убит морски пехотинец, която живее заради адреналина, който върви с подземния свят; Марти Дийкс , опитен агент под прикритие от лосаджелиската полиция, който е привлечен в екипа от Хети; техническият оператор Ерик Бийл, който е овладял всяка джаджа и компютър е операционния център; разузнавателният анализатор Нел Джонс, която печели уважението на екипа с безупречните си анализи на разузнавателната информация и безкомпромисната си проницателност; както и най-новото попълнение на екипа Оуен Грейнджър – издръжливият и понякога раздразнителен помощник директор с потайно минало, известно само на Хети. Въоръжени с най-новите технологии и постоянно рискуващи живота си, хората в този сплотен екип разчитат един на друг да направят това, което се налага, за да защитят националните интереси.

Крис О’Донъл в ролята на Джи Калън
Ел Ел Куул Джей в ролята на Сам Хана
Даниела Руа в ролята на Кенси Блай
Барет Фоа в ролята на Ерик Бийл
Линда Хънт в ролята на Хенриета Ланг – Хети

Серангун роуд – сезон 1
Жанр: Трилър, драма, екшън, приключенски
от 7 март в петък от 21:45 часа
премиера за България
1964-65 г. екзотичният и непокорен Сингапур е на кръстопът. Политическите и расови вълнения достигат точката на кипене, която ще сложи началото на нова нация. Малайското извънредно положение е вече история, но британските и австралийските войски все още участват в кървавата 4-годишна война в джунглите на съседно Борнео. През това време терористи взривяват
29 бомби в самия Сингапур. Това е градът на Сам Калахан, Патриша Ченг и клиентите на детективска агенция „Ченг”.
Когато съпругът й е мистериозно убит по време на разследване, Патриша Ченг (Джоан Чен „Похот”, „Caution”) наема австралиеца Сам Калахан (Дон Хейни „East West 101”, „Offspring”), за да й помогне да ръководи детективската агенция. Патриша знае, че за да спаси компанията, й е нужен добър детектив с връзки в китайската и малайзийската общност, както и с американските и британските военни. Сам притежава всичко това. Но след детство в лагер за военнопленници и бурна кариера във военното разузнаване по време на Малайското извънредно положение, той върви с огромен багаж.
„Серангун роуд” – една от първите големи магистрали в Сингапур, свързваща множеството етнически общности на острова, е дом на много колоритни персонажи, в това число амбициозния и безскрупулен Кей Сонг, внук на главата на най-големия престъпен клан в Сингапур; Канг, който заедно със Сам ръководи фирма за внос и износ от лодката си; Су Линг – напредничава млада жена, която започва връзка с идеалиста Конрад Харисън, който е и изгряваща звезда на ЦРУ; и Клеър Симпсън – самотна съпруга, чиято връзка със Сам ще се превърне в нещо много по-заплетено.
Първоначално Сам прави еднократна услуга на съседката си, която постепенно, случай по случай, се превръща в странична работа, а в последствие и в ангажимент на пълен работен ден в агенцията. Случаите са разнообразни – от обичайните изневери и дребни измамници, до сложни и опасни разследвания с международни играчи и дълготрайни последици, които връщат Сам в тъмното минало, което се опитва да загърби.

Аларик Тай
Чин Хан
Дон Хейни
Джоан Чен
Мейв Дърмоуди
Майкъл Дорман
Пеймлин Чий

Стари кучета – сезон 9
Жанр: Детективски
от 15 март, всяка събота от 22:45 часа
премиера за България
crime3
Главен инспектор Сандра Пулман се завръща начело на екип от пенсионирани следователи, които невинаги следват правилата, за да постигат резултати. В този сезон Сандра има нов подчинен, бившият следовател Стив Макандрю, който кипи от енергия и ентусиазъм и често е напълно обсебен от случаите, по които работи. Нарушаването на правилата и пренебрегването на процедурите е запазена марка на екипа на Пулман, но дори по стандартите на Гери Стандинг и Брайън Лейн, нетрадиционният подход на Стив към разследванията е шокиращ. С обичайната смесица от уникални персонажи, вълнуващи сюжети и остроумен диалог, „Стари кучета” остарява, но е все така

Аманда Редман („Малката Дорит”, „Секси зверче”, „Honest”)
Алън Армстронг („Малката Дорит”, „Bleak House”, „Войната на Кери”)
Денис Уотърман („Разкази от Кентърбъри”, „The Sweeney”)
Денис Лоусън („Истински измамници”, „Мочурищата”)

Джо – сезон 1
Жанр: Криминален, полицейски, мистерия
от 20 март, от понеделник до петък в 19:50 часа
премиера за канала
crime4
„Джо” (предишно заглавие “Le Grand”) е едночасова криминална драма за парижки полицейски инспектор, в чиято роля е Жан Рено („Леон”, „Професионалистът”). Всяко от разследванията на Джо е свързано с една култова забележителност на Париж – Нотр Дам, Катакомбите, Айфеловата кула, обелискът Паре де ла Конкорд или операта. Това е и втората звезда на сериала – Париж. Сериалът е създаден от носителя на „Еми” Рене Балсе – сценарист и продуцент на повече от 400 епизода от поредицата „Закон и ред” и създател на „Закон и ред: Умисъл за престъпление”.

Жан Рено
Джил Хенеси
Том Остин
Орла Брейди
Хайда Рийд
Крис Брейзиър
Селин Джоунс
Унми Мосаку
Шон Пъртуи

Закон и ред – сезон 17
Жанр: Криминален, полицейски, драма, детективски
от 25 март, от понеделник до петък в 23:40 часа
премиера за канала
crime5
Най-дълголетният криминален сериал и втората най-дълга телевизионна драма в историята се завръща по-вълнуваща от всякога. Този сезон нещата са се променили, инспектор Грийн (Джеси Л. Мартин) разследва престъпления в Ню Йорк с новата си красива и дръзка партньорка Касиди (Милена Гович). Те все още предават случаите в ръцете на помощник-областен прокурор Маккой (Сам Уотърстън), но той също има нова сътрудничка в лицето на помощник-областен прокурор Консуела „Кони: Рубироса (Алана де ла Гарца), която има какво да доказва пред съда и пред себе си. С. Епата Меркерсън и Фред Долтън Томсън също продължават участието си в сериала. В системата на наказателното правораздаване няма сериал, който да разказва истории от вестникарските заглавия с размаха на „Закон и ред”. Повече от всякога в разследванията е замесен личният живот на героите, често с изненадващи последици.

Джеси Л. Мартин
Милена Гович
Сам Уотърстън
Алана де ла Гарца
С. Епата Меркерсън
Фред Долтън Томсън

Един отговор на “FOX Life и FOX Crime – акценти за март 2014

  1. Pingback: “На Седмия ден” 16 февруари 2014 | BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s