24Kitchen – акценти за февруари 2014

24Kitchen

Представяме ви акцентите за 24Kitchen за месец февруари. Екипът на BG TV News благодари на Албена Стоянова за информацията!

В ритъма на Антъни Бурдейн – сезон 2
от 14 февруари, от понеделник до петък, 20:00 часа
24-1
Бурдейн се завръща с повече сила от всякога с тази динамична поредица, която му дава между 24 и 48 часа да изследва неочаквана дестинация.
Зрителите получават предни места, за да видят как Антъни издирва местни хитрини и изследва най-основните задължителни места, хора и храни из САЩ, Азия и Европа. Обиколките му, които винаги избягват обичайните места за посещение и всички те траят само броени часове, са мини-пътешествия на живота. Без ненужни глупости и без да пръска пари, Бурдейн дава насоки и разкрива хитрини, които са известни само на най-печените пътешественици.

Спести с Джейми
от 24 февруари, понеделник, 13:15 часа
24-2
Джейми Оливър се завръща с тези оптимистични, изобретателни и супер полезни нови кулинарни серии. Той иска да вдъхнови хората по света да се хранят по-добре и да харчат по-малко седмично за храна, като ни предоставя някои от своите рецепти, които са изключително полезни за спестяване на пари, но пък са страшно вкусни.

Джейми ще докаже, че е възможно да се храниш царски, без да се разориш. Той е убеден, че, особено по време, когато се налага да се пести, няколко хитри трика в кухнята ще намалят разходите, ще повдигнат духа… а храната ще е с фантастични вид и вкус.

Жизнерадостното предаване, което достига до вас от кухнята – ателие на Джейми, е пълно с най-добрите му рецепти, които спестяват пари, плюс решения и стратегии, чрез които храната да струва по-малко, без от това да пострада вкуса й… защото, както казва Джейми, „кой не иска да яде по-добра храна за по-малко пари?“
Пазарувайте хитро, гответе умно, харчете по-малко.

Топ ресторанти, топ дестинации
от 7 февруари, всеки петък, от 13:15 часа
24-3
Четири ресторанта и само един град! Нека пътешествието започне!

Един отговор на “24Kitchen – акценти за февруари 2014

  1. Pingback: “На Седмия ден” 12 януари 2014 | BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s