Какво се очаква за каналите на Discovery през 2014?

discovery

Поради засиления интерес към темата днес от BG TV NEWS ще ви съобщим какво предстои за каналите на Discovery през 2014 година по наша информация към момента.

Превеждането на всички канали на групата през новата година ще е единият от приоритетите през новата година. Не всички канали обаче ще бъдат с българско аудио, но всички би трябвало да са поне със субтитри. За сега частичен суб превод има на Discovery Sciense, Discovery World и Investigation Discovery. Очаква се в най-скоро време да бъдат пуснати субтитри и на Animal Planet HD. През есента на 2014 най-рано пък би трябвало субтитри да има и Discovery HD Showcase.

Новият канал на групата – ID XTRA, който стартира след няколко месеца пък по непотвърдена информация ще бъде само със субтитри, но във формат 16:9, като ще има и налична HD версия. През 2014 по етапно към формат 16:9 трябва да преминат основният канал Discovery Channel, Animal Planet, Investigation Discovery и евентуално Discovery World. Има вероятност TLC също да получи HD версия в близкото бъдеще.

През 2014 се очаква да бъде финализирана сделката за придобиването на европейския спортен гигант Евроспорт от Discovery. Как продажбата ще се отрази на канала – предстои да разберем.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s