„На Седмия ден“ 5 януари 2014

НаСедмияДен-карта

Днес е 5 януари 2014 и е първата неделя за тази година. Какво означава това? Означава, че е време за първото издание на нашата авторска рубрика „На Седмия ден“ за 2014 година.

365den

Като начало, започваме с новините от тази седмица от BG TV Group. На 31 декември 2013 имахте възможността за първи път да прочетете нашия специален годишен обзор, наречен „На 365-тия ден„. 5 важни, според нас, теми, които ние разгледахме в специалната статия. Ние не искахме просто да копираме най-четените новини от сайта за последните месеци и да ви ги припомним, а ние наистина да направим нашия обзор. Повече тук. 

Какво още? Започнахме една нова специална рубрика – „Вие съобщихте“. В нея вие сте източника на информация! Ако разберете някоя интересна, любопитна и ексклузивна новина – изпратете ни я на нашата ask.fm страница; като коментари под статиите или в BG TV Talk; или чрез формата за контакт в страницата About. Ние ще публикуваме информацията и ще поискаме потвърждението ѝ от съответната медиа. Първата статия, в която „Вие съобщихте“ за старта сериала “Тайният кръг” скоро по bTV Cinema„. Все още очакваме потвърждение от bTV Media Group.

2 януари 2014 се превърна в най-успешния ден за нашия сайт още от стартирането му под името URBN TV. През 2-рия ден на годината сайтът постигна над 2 300 посещения, с които надмина дори и първенеца до тогава 5 ноември 2013 с над 1 800 посещения.  Вижте какво сподели Mr.D. за новината:

Това, че само на втория ден на годината и, всъщност, първия ден от завръщането на “активната” страна на BG TV News – с всички любопитни, интересни и ексклузивни новини и материали, които бяха доста по-малко през празничните седмици, нашия сайт не само многократно си увеличи аудиторията, но и достигна рекордна посещаемост, е голямо признание за нас като екип. (…) Отново, от името на целия екип, искам да благодаря за доверието, което получаваме!

Lubimcite

Станаха ясни кои са „Любимците“ на българските зрители. Кои са любимите телевизионни програми можете да видите в нашата детайлна заключителна статия на уникалната класация „Любимците“ 2013 тук. Очаквайте „Любимците“ 2014 през декември.

CNwoTCM

Ексклузивната новина от BG TV News за тази седмица – Cartoon Network е вече 24-часов канал – Спират TCM в България!  От 1 януари 2014 г. Cartoon Network е 24-часов и за българските зрители. Както знаете, досега анимационният канал делеше място с канала за класически филми TCM (познат до 1999 г. като TNT). Още през март 2011 г. Русия премина на 24-часова програма, но останалите страни, делящи локалната версия на Cartoon Network, продължиха да гледат канала с TCM, сега обаче и те ще могат да се насладят на денонощната анимационна програма. Новината бе потвърдена и от официален представител на CN. Какво каза той и какво да очакваме от канала в бъдеще четете тук.

Вижте още и Изявлението на BG TV Media по повод некоректни действия на сайта news-sat.com. Изявлението бе реакцията на нашата група след като сайтът news-sat.com целенасочено, за 4-ти път, копира ексклузивна информация на BG TV News без да посочва сайта като източник. Нашият екип вярва, че читателите на нашият сайт няма да се поддадат на действията на News-sat.com да открадне по такъв начин вярната аудитория на нашия сайт. Призоваваме колегата от News-sat.com да преосмисли свойте действия и да постъпи колегиално, без да нарушава правата на BG TV News или на нашите партньори. Цялото изявление можете да прочетете тук. Ето какво още сподели един от администраторите в BG TV Group –  The TV Boy по случая:

Екипът на BG TV Media иска да благодари за коректността колегите ни от „СЕРИАЛИ в България“ и „Телевизия БГ“ при цитирането на информация от нашия сайт, въпреки че сме конкуренти и въпреки предишните нападки и обвинения между блоговете! Нашият екип винаги е отворен за бъдещи сътрудничества и партньорства между нас и колегите при нужда и смятаме, че можем само да си бъдем полезни едни на други.  Още веднъж, благодарим!

bnt

Нека сега да се върнем към другите новини от тази седмица. Излязоха първите рейтинг-данни за 2014-та година – БНТ1 е най-гледаната телевизия в първите часове на годината. Повече информация за рейтингите от новогодишната нощ можете да четете тук.

„Нова ТВ“ с „премиера“ за трети път. От вторник, 7 януари, Нова ТВ ще излъчва “премиерно” 10-тия сезон на “От местопрестъплението: Маями”, но този сезон на “От местопрестъплението: Маями” е вече излъчван цели два пъти в ефира на Нова ТВ – през 2012 година и през 2013-та. Сега е ред за третия път повторение. Цялата статия четете тук.

talant2014

„България търси талант“ 3 стартира през март. Повече информация за кастингите и продуцентите на предаването можете да прочетете в нашата статия от петък тук.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s