Рекордна посещаемост на BG TV News още във втория ден на 2014-та

bgtvnewsposter

Вчера, 2 януари 2014, се превърна в най-посещавания ден за сайта ни още от създаването му(под името URBN TV). През вчерашния 2-ри ден на годината сайтът постигна над 2 300 посещения, с които надмина дори и първенеца до вчера 5 ноември 2013 с над 1 800 посещения.

mr.d

От днес един от администраторите в BG TV News ще „работи“ под ново име. Статиите на Slavi Trifonov вече ще можете да четете като статии на Mr.D.Вижте какво сподели той:

Вчерашния ден се превърна в най-успешния ден за нашия сайт от създаването му, въпреки опитите за „открадване на аудиторията“ чрез некоректните действия от страна на сайта news-sat.com. Надявам се, че читателите на нашия сайт няма да се поддадат на действията на News-sat.com да открадне по такъв начин вярната ни аудитория. Призоваваме колегата от News-sat.com да преосмисли своите действия и да постъпи колегиално, без да нарушава правата на BG TV News или на нашите партньори. Сайтът ни вчера постигна над 2  300 посещения и това е един отличен старт на годината. Това, че само на втория ден на годината и, всъщност, първия ден от завръщането на „активната“ страна на BG TV News – с всички любопитни, интересни и ексклузивни новини и материали, които бяха доста по-малко през празничните седмици, нашия сайт не само многократно си увеличи аудиторията, но и достигна рекордна посещаемост, е голямо признание за нас като екип. Искам да споделя и факта, че през т.нар. от мен празнични седмици, през които нашите читатели имаха възможността да четат основно нашата нова рубрика „Специални предложения“, BG TV News събираше също едни много добри резултати – около 600 посещения. Отново, от името на целия екип, искам да благодаря за доверието, което получаваме!

Всеки, който не е запознат с Изявлението на BG TV Media по повод некоректните действия на сайта news-sat.com може да го прочете тук.

Един отговор на “Рекордна посещаемост на BG TV News още във втория ден на 2014-та

  1. Pingback: “На Седмия ден” 5 януари 2014 | BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s