Кастинги по едно и също време в различни градове – за първи път в България търси талант 3

talant2014

Днес от bTV разпространиха информация за предстоящите предварителни кастинги за третия сезон на шоуто за таланти „България търси талант“. Кастингите започват в сряда, 8-ми януари от 09:00 часа. За първи път кастинги за българско шоу ще се провеждат по едно и също време в няколко града, както и за първи път кастингите за предаването ще са в 8 града. Напомняме, че за първия сезон те бяха само в трите най-големи града(София, Варна и Пловдив), а за втория освен там – имаше кастинги и в Плевен и Бургас. Сега бройката отново е по-голяма. А именно, Враца, Благоевград, Русе и Велико Търново са на 8-ми и 9-ти; на 11-ти и 12-ти е ред за Варна, Пловдив и Бургас, както и за първите дни на кастинга в София. Кастингите в София ще продължат и на 13-ти и 14-ти. Вчера ние изпратихме запитване към bTV за информация за това кой действително ще е продуцент на формата, тъй като има няколко различни „твърдения“, които се споменаваха в медиите. От телевизията ни отговориха, че този сезон ще бъде продуциран единствено и само от bTV. Тоест, според нас, вероятно и в сътрудничество с bTV Stidios.

Вижте сега цялото прес-съобщение:

На 8 януари започват предварителните кастинги за третия сезон на „България търси талант”

8 големи града ще посрещнат за 7 дни кандидатите за участие в най-успешното шоу в последните 5 години у нас

Следващата седмица започват предварителните кастинги за третия сезон на най-успешното шоу в последните 5 години у нас „България търси талант”, което се завръща по bTV през пролетта на 2014г. Прослушванията започват от 9.00 часа на 8 и 9 януари 2014г. успоредно в градовете Враца (в х-л „Хемус” на площад „Христо Ботев” 1), Благоевград (в х-л „Алфа” на ул. „Кукуш” 7), Русе (в х-л „Рига” на бул. „Придунавски” 22) и Велико Търново (в х-л „Конкорд” на ул. „Цанко Церковски” 14). На 11 и 12 януари екипите на предаването ще оценяват талантите на кандидатите в градовете Варна (в х-л „Аква” на ул. „Девня” 12), Бургас (в х-л „Аква” в ж.к. Лазур, бул. „Демокрация”), Пловдив (в х-л „Метропол” на бул. „България” 7) и София ( в Бизнес център „Витоша”, студиен комплекс bTV на бул. „Черни връх” 47). В столицата, обаче, предварителните кастинги ще бъдат не два, а четири дни – от 11 до 14 януари.

Сред записалите се до този момент за участие в предварителните кастинги са хора с различни умения. Сред претендентите за участие в шоуто и кандидати за титлата „Талант на България” са музиканти, изпълняващи мелодии със зъбите си, любители на високото напрежение, които използват телата си като „проводник” на 220 V ток, дете на 6 години, което има необикновени лингвистични способности и много други. До момента сред записалите се за участие в предварителните кастинги превес имат представящите различни етюди, акробатични номера и певците. Не са малко и желаещите да представят силови номера, както и умения в стенд ъп комедиите, рисуването и паранормалните „комуникации”. Някои от кандидатите обещават да поставят рекорди, достойни за Гинес, а кандидати като Митьо Крика, който взе участие през 2012г. в „Britain’s Got Talent” и ромският рапър Димитър Андонов Якудзата, обищават невиждани от зрителите изпълнения.

Желаещите да се включат в предварителните кастинги е желателно да са изпратили предварително информация за себе си, както и кратко описание на уникалния си талант на talant@btv.bg. Дори да има кандидати, които не са успели да се запишат навреме, екипът на шоуто има готовност да ги посрещне на място и да ги включи в програмата на предварителните кастинги .

Един отговор на “Кастинги по едно и също време в различни градове – за първи път в България търси талант 3

  1. Pingback: “На Седмия ден” 5 януари 2014 | BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s