Нова ТВ с "премиера" за трети път

NBG

От вторник, 7 януари, Нова ТВ ще излъчва „премиерно“ 10-тия сезон на „От местопрестъплението: Маями“ от понеделник до четвъртък от 21:00 часа.  Защо премиерно е в кавички? Просто защото този сезон е последният на „От местопрестъплението: Маями“ и е вече излъчван цели два пъти в ефира на Нова ТВ. Веднъж през лятото на 2012 година и веднъж през зимата на 2013-та(веднага след повторението на 9-ти сезон). Сега е за третия път повторение, но сега то е представено като „премиера“.

Вижте сами прес-съобщението на медиата:

Премиера: 10-и сезон на „От местопрестъплението: Маями” по Нова ТВ

Нова ТВ ще излъчи последния 10-и сезон на поредицата „От местопрестъплението: Маями” и ще направи родните зрители свидетели на последните случаи, които Хорейшио и неговият екип ще разкрият. Финалният сезон на продукцията ще се завърти от вторник, 7 януари, с епизоди от понеделник до четвъртък от 21.00 ч.

Още в самото начало Хорейшио ще бъде изненадан от неочаквано видение – духът на мъртвата му съпруга Марисол. Това не само ще му помогне в разплитането на един от случаите, но едновременно с това ще му даде нови сили и най-накрая ще му помогне да се сбогува с нея. Отново в екипа зрителите ще видят Емили Проктър, която се завръща на екран след майчинство, както и Карлос Бърнард от друго хитово заглавие – „24“, като патриарха на богато и влиятелно семейство серийни убийци.

Като част именно от тази фамилия в сериала ще гостува и друга известна американска актриса – Ракел Уелч. Каква ще бъде съдбата на Хорейшио и на другите членове на екипа в последните епизоди, зрителите ще разберат съвсем скоро.

Не пропускайте финалния сезон на хитовата поредица от 7 януари, в 21.00 ч. по Нова ТВ.

Един отговор на “Нова ТВ с "премиера" за трети път

  1. Pingback: “На Седмия ден” 5 януари 2014 | BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s