Временни резултати от „Любимците“

Lubimcite

Няколко дни преди крайния срок за гласуване в нашата уникална класация за любимците сред телевизионните програми на зрителите – „Любимците“ – е време да видим малко временни резултати. Подкрепете вашите фаворити тук! Няма време!

В няколко от категориите борбата е изключително сериозна и резултатите са изключително близки. Такава категория, очаквано, е „Кое е най-доброто реалити предаване на 2013 година?“. Разликата между първото и второто предаване в класирането е под 1 процент, а между първия/втория и третия/четвъртия разликата е от около 2%. Друга категория с изключително близки резултати е „Коя е най-добрата ТВ игра на 2013 година? „. Можем да споделим, че за тази категория на първите три места са продукции от една и съща телевизия. Разлика от точно 2% имат 1-вото и 2-рото място в „Кое е най-доброто комедийно предаване на 2013 година?“, но и двете са продукции на една и съща телевизия. Може би, най-оспорваната категория е „Коя е любимата ви национална телевизия?“. При нея в момента резултатите са изключително близки и се променят с всеки глас.

Има и такива категории, в които има почти ясни победители още от днес – става въпрос за въпросите за най-добър български сериал, лайфстайл предаване/таблоид и следобедно предаване.

Можете да гласувате още сега за вашите „Любимци“ тук. Подкрепете ги! Не оставяйте нещата на произвола на съдбата! Гласувайте!

4 отговора на “Временни резултати от „Любимците“

  1. Pingback: “Специални предложения” 31 декември 2013 | BG TV News·

  2. Pingback: “!Коментарът”: “На 365-тия ден” | BG TV News·

  3. Pingback: Резултатите от анкетата | BG TV News·

  4. Pingback: „Специални предложения“ 31 декември 2013 - BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s