Акценти от програмите на VIASAT каналите

viasat

В следващите редове разберете повече за акцентите около Коледа и Нова година по всички VIASAT канали – TV1000, VIASAT Explorer, VIASAT History и VIASAT Nature. Преди няколко дни вече ви представихме голямата коледна премиера на VIASAT History – „Архивите на Медичите“. Информацията четете тук.

По-долу вижте цялото прес-съобщение:

В края на 2013 и на прага на новата 2014 ви каним пред телевизионните екрани, в компанията на много нови знания, стойности и атрактивни програми от ефира на TV 1000, Viasat Explorer, Viasat Nature и Viasat History. По време на най-топлите и семейни празници от годината, каналите ще ви предложат нови лица, многобройни премиери и забавление за цялото семейство.

Празниците по TV 1000 и Viasat: Тази Коледа, Viasat History ще ни подари вълшебно пътуване до Флоренция с премиерата на „Архивите на Медичите“ на 25 и 26 декември от 16:00 чaса. TV 1000 ще ни разтопи с романтичната комедия „Нежност“ на 25 декември от 17:00 чaса. Viasat Explorer ще ни забавлява в коледния следобед на 25 декември от 16.10 чaса с „Как функционира това?“, а в същия ден Viasat Nature ще ни направи съпричастни на „Голямото спасяване на пингвини” от 16.30 часа.

Какво ни очаква през 2014 година?

Viasat Explorer: Броени дни след началото на новата 2014 година Viasat Explorer тръгва на вълнуващо пътешествие с поредицата „Как функционират градовете“. Кои са най-оригиналните, а дори и нестандартни инженерни идеи по целия свят ще разберем на 6 януари, точно в 22:00 часа. Януарското пътешествие продължава с „Призраци от автоморгата”, със стартова дата само ден по-рано, 5 януари, където екип от специалисти възстановяват автомобили, а всеки от тях трябва да стане отново точно такъв, какъвто е бих при създаването си преди десетилетия.

Viasat Naturе: Новата година ще се окаже екзотична, защото каналът ще покаже „Дивата природа на Нова Зеландия” – от 20 януари, с природни картини, напомнящи алпийска Швейцария, тропическите гори на Борнео и високите върхове на Андите – и всичко това на група от острови с размера на половин Франция.

Viasat History: ще започне 2014, като върне времето назад, за четвъртия сезон на „Ферма в епохата на Тюдорите”, с премиера 20 януари в 21:00 часа. „Тайните на миналото”, от 12 януари, няма да останат в предходната 2013, защото вторият сезон на тази поредица идва, за да промени гледната ни точка за миналото, а в резултат на това, и разбирането ни за настоящето.

Новата година TV1000 започва със „Съмнения“, с премиерата на филмовото заглавие на 6 януари, точно в 21.00 часа. Дни по-късно каналът ще покаже още една премиерна продукция, високо цененият от критиците „Момчето в раираната пижама“, на 13 януари в 21.00 часа.

 

Един отговор на “Акценти от програмите на VIASAT каналите

  1. Pingback: “На Седмия ден” 22 декември 2013 | BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s