Концерт на Роби Улиямс на Бъдни вечер по bTV и подробности около празничната програма

HH

Тази година от bTV предлагат много концерти за своите зрители, за съжаление, повече от тях или по обяд или късно вечерта, както и обзорни предавания и много смях на Нова Година.

Акцентите от специалната празнична програма на bTV накратко, с няколко изречения. Концерти на Роби Уилямс и Веселин Маринов(съответно на 24 и 25 декември от 12:30) и юбилейният концерт на „Сигнал“ и годишните награди на „Планета ТВ“(съответно на 30 и 31 декември от 00:00). Извънредни издания на bTV Репортерите – от 21 декември до 1 януари, „Новините на годината“ с Люба Ризова(на 28 декември от 18:00), специални издания на „Търси се…“, „Предай нататък“, „Тази събота“ и „Тази неделя“, документален филм за Лили Иванова в „НепознатиТЕ“, а на 31 декември можете да гледате специалните новогодишни издания на „Шоуто на Слави“, „Комиците“ и „Голата истина“.

Вижте сега и пълното прес-съобщение на bTV:

Премиерен филм за Лили Иванова, палитра от концерти и много смях в ефира на bTV по празниците

Коктейл от концерти, премиерни филми, обзорни предавания, неразказани истории и много смях ще нахлуят в домовете на зрителите на bTV. Специален филм на Жоро Тошев – „Лили Иванова – Необяснимо”, концерт на Роби Уилямс, „Новините на годината” и празнични издания на „Шоуто на Слави” и „Комиците” са само част от празничната програма на телевизията.

Със специални издания на bTV Репортерите във всеки празничен ден от 21 декември до 1 януари зрителите на bTV ще имат възможност да посрещнат празниците. Топ репортерите Борислав Лазаров, Денислав Борисов, Марина Евгениева, Габриела Наплатанова, Мария Савкова, Петя Дикова и Кристина Баксанова ще разкажат историите, които останаха скрити през 2013-та. В специалните филми репортерите ще разкажат за непознатото Черно море (Марина Евгениева); кои градчета и села все още пазят едно изчезващо богатство – традиционните български продукти (Борислав Лазаров); кои са най-мистичните и интересни кътчета в България (Денислав Борисов); ще си спомним за българските войници, загинали в Кербала (Габриела Наплатанова) и други неразказани истории.

По традиция в празничната програма на bTV място ще намерят и „Новините на годината” с водещ Люба Ризова, директор „Новини” на bTV Media Group. Кои са събитията, които промениха света, какво разтърси България, с какво ще остане 2013-та в историята, обобщение на най-важните моменти от годината, ще направи Люба Ризова в 60 минути на 28 декември от 18:00 часа.

Две от емблематичните предавания на bTV – „Тази събота” и „Тази неделя” също ще се погрижат за празничното настроение и топлина на най-светлите дни в годината.

Специалният филм на Жоро Тошев, посветен на примата на българската поп сцена „Лили Иванова – Необяснимо” ще разкрие на зрителите една нейна непозната страна. На 28 декември от 17:00 часа ще бъде телевизионната премиера на лентата.

Празничното издание на „Предай нататък” на 28 декември ще бъде посветено на някои от най-емоционалните и запомнящи се герои в предаването. Наталия Симеонова ще припомни важните за тях моменти, в които дори и най-смелите мечти стават реалност. А героите ще разкажат как тяхната приказка продължава и до днес.

С най-запомнящите се и най-емоционалните срещи, най-забавните моменти и най-емблематичните гости ще изпрати 2013-та едно от любимите предавания на зрителите на bTV – „Търси се” – на 22 и 29 декември от 11:00 часа. В студиото на предаването са танцували много от популярните личности у нас, а как са се представили – водещите Меги и Нели ще върнат назад лентата, за да покажат най-атрактивните им изпълнения. Как са се справили и с отправените от техните близки предизвикателства, и кои са били най-големите изненади в „Търси се” – ще стане ясно в празничните му издания.

Старата година bTV ще изпрати със специални издания на най-обичните комедийни предавания в ефира – „Шоуто на Слави”, „Комиците” и „Голата истина”. С много смях, култови превъплъщения, изпълнения на живо, най-смешните моменти от годината, както и много изненади ще очакват зрителите в новогодишната нощ.

Някои от най-грандиозните спектакли на изминалата година – 35-ия юбилей на група „Сигнал” (30 декември), годишните награди на „Планета Пайнер” (след полунощ на Нова година), коледния концерт на Веселин Маринов (25 декември), както и специално шоу на Роби Уилямс (24 декември) ще донесат празнично настроение в домовете на зрителите на bTV.

С фиеста от премиерни филми и коледни класики bTV ще изпрати 2013-та. Романтични комедии като „Срок за влюбване” и „Идеалният образ”, както и коледни класики като „Сам вкъщи”, ще завладеят ефира, за да направят настроените празнично. Много смях ще зарадват зрителите с „Нощ в музея”, „Ледена епоха 2: Разтопяване” и др. Специален подарък за своите зрители ще направи bTV с премиерните заглавия „Да пропуснеш Коледа” и минисериала „Пирати: Изгубеното съкровище”.

Един отговор на “Концерт на Роби Улиямс на Бъдни вечер по bTV и подробности около празничната програма

  1. Pingback: “На Седмия ден” 22 декември 2013 | BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s