„Господари на ефира“ в пауза заради смяна на студио

asko-denica

Стана ясно защо най-доброто шоу за гафове в ефира – „Господари на ефира“ ще излезе в двуседмична зимна пауза през месец януари, при положение че никога до сега предаването не е прекъсвало зимата, а само е сменяло двойката си водещи. Причината е смяната на студийния комплекс на Глобал Вижън/Фрейм и Глобал Филмс – Глобал Рент, който до сега се помещаваше в комплекса „Аско Деница“ в столичния квартал „Младост“.

От началото на 2014 г. комплекс „Аско Деница“ ще бъде демонтиран и съборен. В началото на миналия месец стана ясно, че турският гигант „Гаранити Коза“ е придобил терените на „Аско Деница“ в кв. „Младост“ в карето между булевардите „Александър Малинов“, „Андрей Ляпчев“, „Филип Аврамов“ и „Йордан Милев“. В момента там освен „Аско Деница“ се намират още „Кауфланд маркет“, хотел „Кабу“, ресторант „Хепи“, терен под наем на „Цирк Балкански“ и търговски център „ГП“. От турската компания планират да съборят всички сгради и да построят мащабен луксозен жилищен и хотелски комплекс и спа. Строителството ще започне след февруари-март 2014. По тази причина договорите с наемателите са прекратени от началото на следващата година, което „изхвърли“ продукциите на Хлаваджиан „на улицата“.

От „Глобал“ вече са наели нов комплекс в бизнес център „Боила“ в кв. „Горубляне“ до автопарка, където ще бъдат прехвърлени студиата на продуцентската компания. За двете седмици пауза от „Глобал“ ще демонтират и прехвърлят всичките си декори и техника на новото място. Така, от началото на следващата година „Господарите“, „Ол Инклузив“ и „Х фактор“ вече ще имат буквално нов дом.

През годините в комплекса на „Аско Деница“ са се реализирали освен „Господари на ефира“ също и „Като 2 капки вода“, „Пълна лудница“, първите два сезона на „България търси талант“, „Имаш поща“, „Великолепната шесторка“, „Сладко отмъщение“, „Пълна промяна БГ“, „Всичко по 10“, „Море от любов“ както и две лайфстайл предавания за вече несъществуващата телевизия „Utilisima“. От „Аско Деница“ стартира и телевизия TV7 в самото си начало, там тази година се снимаше и вторият сезон на „X Factor“.

3 отговора на “„Господари на ефира“ в пауза заради смяна на студио

    • Ааа, да, вярно че беше така. 🙂 Извинявам се, моя грешка, ей сега го оправям.

  1. Pingback: “На Седмия ден” 22 декември 2013 | BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s