Нова ТВ поднови кастинга си за непрофесионални актьори

nova_tv_logo

Днес от Нова ТВ подновиха кастинга си за набиране на непрофесионални актьори, обявен през август. Причината са малкото явили се и одобрени кандидати на първия кастинг. Кастингът стартира днес и продължава до 15 януари. През август месец се появиха информации, че кастингът ще е за новото реалити на Нова ТВ „Съдби на кръстопът“, но се оказа, че той ще за нов шоу проект, който ще бъде реализиран през пролетта.

Нова ТВ е единствената телевизия, която все още не е разкрила подробности за новия си пролетен сезон. Миналата пролет от медията придобиха и реализираха най-успешния сезон на танцувалното реалити „Dancing Stars“, което направи трансфер от БТВ. Към този момент е почти сигурно, че шоуто „Като 2 капки вода“ в което звезди се правят на звезди, ще види нов сезон тази пролет. Дългоочакван нов сезон ще получи и любимата комедия „Етажна собственост“, работи се и по нов голям проект. Подробности за новия ТВ сезон очаквайте скоро в BG TV News.

21 отговора на “Нова ТВ поднови кастинга си за непрофесионални актьори

 1. Pingback: “На Седмия ден” 15 декември 2013 | BG TV News·

 2. Бих желала да участвам в кастинга за непрофесионални актъори а също така бих искала да науча повече подробности за да знам дали съм подходящ кандидат.

  • Здравейте! Аз също следя “ Съдби на кръстопът“. Имам желание да участвам в кастинга за непрофесионални актьори. Смятам, че имам необходимите качества. Моля за повече подробности.

 3. Здравейте! Аз също следя ” Съдби на кръстопът”. Имам желание да участвам в кастинга за непрофесионални актьори.

 4. Здравейте , смятам , че имам нужните качества да участвам в „Съдби на кръстопът “ . Поради тази причина бих желал да дадете повече информация , моля ви .

 5. Здравейте, кога са кастингите за непрофесионални актьори?

 6. Здравейте имам желание да участвам в кастинга за непрофесионални актьори.Моля за повече подробности.

 7. Здравейте, аз имам желание да участвам в кастинга за непрофесионални актьори.. От близо година се занимавам като участвам в театри и играя в различни пиеси.. Моля за повече подробности. Благодаря ! 🙂

 8. Здравейте, имам желание да участвам в кастинга. Моля за повече информация.

 9. Аз изкам да участвам в кастинга за непрофесионални актьори.Имам желание да участвам и бих дала всичко от себеси.Азз следч изрядно предаването ви и наскоро научих че бих могла да участвам.От много малка си мечтая да участвам в някакво предаване и мисля,че това е идялното за тази моч малка мечта.Благодаря предварително!Надявам се да ме удобрите.

 10. Здравейте. Как става записването желая да участвам в предаването ви!

  • Здравейте, предаването не е наше, а на колегите от „Нова телевизия“. Трябва да се свържете с тях, ако искате да участвате в предаването им. Поздрави!

 11. Здравейте! Аз също следя ” Съдби на кръстопът”. Имам желание да участвам в кастинга за непрофесионални актьори.

 12. Искам да участвам в съдби на кръстопът аз съм на 15години от София телефон за връзка 0888980337

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s