Ексклузивно! Нова ТВ е най-гледания канал през ноември, според Mediaresearch

11-13-Mediaresearch

Буквално преди минути получихме интересната информация, че Нова ТВ е по-гледана от bTV през месец ноември. Данните са от Mediaresearch и са изпратени от Nova Broadcasting Group. Напомняме, че това е вторият път през този ТВ сезон, когато от Нова ТВ се „хвалят“ с рейтинг-резултатите, предоставени от Mediaresearch. Интересна е ситуацията с позицията на Nova Broadcasting Group, която критикува начина на проучване на конкурентната на Mediareseacrh – GARB, но в същото време от телевизията разпратиха новина с рейтниг-данните за финала на VIP Brother 2013, в които се разбира, че продукцията на Нова ТВ е била по-гледана от излъчващата се в същото време на bTV. Какво мислите за това поведение като позиция от страна на Нова ТВ – очакваме да чуем в коментарите или на BG TV Talk.

Вижте цялото прес-съобщение, изпратено от Нова ТВ:

Според данни на независимата международна пийпълметрична агенция Mediaresearch, активното градско население (18-49) e гледало Нова телевизия повече от всеки един друг канал в страната. Делът на Нова ТВ е бил 19.1%, докато този на основния конкурент е бил 18.9%. Това е вторият пореден месец след октомври, в който Нова ТВ бележи най-високия резултат сред всички останали канали.

Месечният доклад, разпространяван официално от Mediaresearch, показва, че най-гледаните предавания в ефира на Нова ТВ са Big Brother All Stars, VIP Brother и Съдби на кръстопът, докато най-гледаните програми при основния конкурент остават турските сериали.

Един отговор на “Ексклузивно! Нова ТВ е най-гледания канал през ноември, според Mediaresearch

  1. Pingback: “На Седмия ден” 15 декември 2013 | BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s