„На Седмия ден“ 8 декември 2013

НаСедмияДен-карта

За съжаление, през тази седмица нямаше толкова много интересни новини около българските телевизии. За разлика от това, пък, поредното издание на „На Седмия ден“ ще е изключително интересно. Защо? Защото в края на статията ще прочетете една ексклузивна новина около нашия сайт! Но имайте търпение – започваме с прегледа на новините от тази седмица.

И този път ние бяхме първи в публикуването на една изключително интересна новина. Става въпрос за бъдещия ре-дизайн на bTV.bg . Потребителите на BG TV Talk имаха възможността първи, преди потребителите на другите телевизионни форуми, да видят как ще изглежда бъдещият обновен сайт.

Имахте възможността да прочетете и статията относно намеренията на Telenor/Globul да навлязат в ТВ пазара скоро. Новата услуга се очаква да се реализира на собствения сателит на Telenor – Thor6, където до преди няколко месеца бе тестовото излъчване на Neterra, която също смята да развие собствена DVB-S платформа. Към този момент Глобул е единственият мобилен оператор, който не предлага телевизионна услуга. Това вече отдавна направиха Vivacom и Мобилтел със закупуването на Spectrum Net и Мегалан. През годините се появяваха слухове за различни апетити от страна на Глобул към други ТВ оператори – от Близу до Булсатком, който ползва капацитет на сателита Hellas Sat на бившия собственик на Глобул – Cosmote. Новите собственици на оператора обаче изразиха твърдото си намерение да превърнат Глобул номер 1 на пазара.

nova_tv_logo

Подробности около коледно-новогодишната програма на каналите на нишовите канали Nova Broadcasting Group можете да четете тук. Повече информация за специалната програма на „Нова ТВ“, пък, можете да прочете тук. В последната статия ще разберете и кой още се е присъединил от екипа на bTV в новинарския екип на „Нова ТВ“.

sblusuk

Вчера стана ясно официално една новина, която е изключително важна за бъдещето на едно знаменито предаване. Става въпрос за предаването „Сблъсък“, а новината, която бе потвърдена в интервю на Паола Хюсеин за вестник „24 часа“, е свързана със смяната на водещите на предаването. Точно така – Иван и Андрей няма да водят повече „Сблъсък“. Те остават само продуценти. Последното им предаване като водещи и продуценти е на 22 декември. Информация относно топ новината и още новости около дейността на двамата продуценти можете да четете в дългото интервю, публикувано тук.

magictv

Отново ексклузивна новина, публикувана за първи път в BG TV News, бе потвърдена! Става въпрос за старта на Magic TV. Телевизията, както ние първи писахме, стартира вчера. Към момента, каналът е достъпен единствено в мрежата на Vivacom TV, но се очаква скоро включването му и в пакетите на други големи оператори в страната.

Преди дни bTV Cinema навърши 4 години! Честито, „на патерици“, както се казва! Какво са подготвили от bTV Cinema за зрителите? Четете в статията тук.

FICbg

През тази седмица публикувахме и акцентите за каналите на FOX International Channels Bulgaria&Balkans за януари 2014. Статията за FOX четете тук. С какво ще ни изненадат FOX Life и FOX Crime четете тук. National Geographic Channel предлага още повече научно-популярни филми през януари. Вижте също и акцентите за 24Kitchen.

Disney-online

От вчера BG TV News вече има още един партньор. Новият партньор на сайта е Disney-online.com! Сайтът може да бъде намерен на адрес http://www.disney-online.com/ или в категорията “Партньори” в менюто горе(в дясно)-там можете да влезете и в останалите партньорски сайтове – Tellenovellas News и Megara-Web.

Очаквайте скоро и новини около BG TV Play!

Така…. сега е време за ексклузивната новина! Съвсем скоро ще имате възможността да гласувате за вашите „Любимци“. Точно така вие, потребителите, и  BG TV News ще създадем първите „Любимци“ от телевизионния екран. Всеки наш потребител ще има възможността да гласува за своята любима продукция за 2013 година. Повече информация очаквайте съвсем скоро!

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s