National Geographic Channel – акценти за януари 2014

National_Geographic_Channel.svg

Замъкът (8×60)
вторник, 21 януари, 21:55 часа
премиера на поредицата
1ng
Брент вярва, че електромагнитен импулс, предизвикан от атомен взрив или слънчево изригване, ще спре електрозахранването в целите Съединени щати и ще ги изпрати обратно в средновековието. Затова, той призовава десетте си деца да му помогнат да завърши строежа на ЗАМЪКА, преди да е станало късно.

Мегаструктури от Втората световна (6×60)
петък, 24 януари, 20:55 часа
премиера на поредицата
2ng
Поредицата разкрива инженерните тайни на шест емблематични мегаструктури, построени от нацистите.

Измамен град 2 (10×60)
четвъртък, 30 януари, 21:55 часа
премиера на новия сезон
3ng
Всяка година, стотици милиони туристи се отправят на приключение в чужбина и всяка година милиони от тях се оказват в малко по-голямо приключение, отколкото са очаквали. Макар че всеки може да стане жертва на престъпление, туристите изглеждат естествено предразположени към това. Но не се страхувай, тръпнещ пътешественико, защото идваме на помощ. „Измамен град” посещава най-бляскавите кътчета в света и ги представя през погледа на местните крадци, мошеници и измамници. Тук всеки турист е потенциална жертва.

ПРЕДАВАНИЯ, КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ И ПРЕЗ ЯНУАРИ
Златна треска (10×60)
всеки понеделник, 21:55 часа
нови епизоди
4ng
Поредицата “Златна треска” е посветена на мита за Клондайк и неустоимото изкушение да търсим съкровища в днешни дни. Има причина златото да се нарича ценен метал – просто не е толкова много.

Родени на пътя (10×60)
всеки понеделник, 20:55 часа
нови епизоди
5ng
Документална поредица за мотоциклетизма с незабравими герои, от създателите на „Бързи и шумни” (Fast n’ Loud) и „Американски Чопър” (American Chopper).

Наркотици ООД IV (10×60)
всеки четвъртък, 21:55 часа
нови епизоди
6ng
С изключителен достъп, четвъртият сезон на „Наркотици ООД” ще ви отведе от Атлантик Сити до Сан Франциско, Маями и Кингстън в Ямайка, за да разкрие света на трафикантите, дилърите, потребителите и полицаите в тъмните сърца на най-прословутите наркоградове в света.

Мафия (6×60)
всеки петък, 21:55 часа
последни епизоди
7ng
В началото на 70-те години, една скрита империя на престъпления, насилие и власт управлявала улиците на Ню Йорк. Американската мафия била оглавявана от пет фамилии, а семейните босове били недосегаеми. Никой не признавал публично, че тази организация съществува, докато един бос не решил да наруши правилата.

Спасители на бойното поле (6×60)
всеки петък, 20:55 часа
последни епизоди
8ng
Отчасти войници, отчасти лекари, безспорни герои. Те навлизат с хеликоптери в разгара на битката и често се изправят срещу непосредствени вражески заплахи, за да спасят тежко ранените. За първи път ще чуете как тези смели летци се чувстват далеч от дома, докато защитават страната си.

Куфар за края на света 2 (6×60)
всеки вторник, 20:55 часа (нов час на излъчване!)
нови епизоди
9ng
Това е поредица за обикновени хора, които стигат до крайности, за да се подготвят за природни, изкуствени или космически заплахи за планетата. Колоритни личности трупат купища оборудване, храна и други провизии. Разглеждаме ситуациите и през призмата на науката, за да разберем колко е вероятно катастрофата да настъпи и дали тези хора са достатъчно добре подготвени за нея. Двама души или семейства във всеки епизод… изключителни герои с невероятни планове за подготовка и защита. Те очакват катаклизма.

Разглоби ме 2 (10×60)
всяка сряда, 20:55 часа
нови епизоди
10ng
Предаването изправя един срещу друг два екипа от авто-механици, търсещи коли, които да купят, разглобят и продадат на части. Всеки бърза да се спазари и продава усилено, за да реализира печалба. Могат ли да спечелят пари от скрап?

Магистрала през ада САЩ (8×60)
всяка сряда, 21:55 часа
последни епизоди
11ng
Този реалити сериал ще ви покаже как работят и живеят шофьорите от „Пътна помощ” на връх Донър, докато се съревновават за поръчки и се борят за оцеляването си. По време на непрекъснатите зимни бури, всеки от тях може да поеме до 15 сигнала на ден. Всяко обаждане крие различна история – отчаяни семейства, затънали в снега, шофьори на камиони или туристи, които искат единствено да се спуснат живи от върха. Служителите от „Пътна помощ” трябва да свършат трудната работа, докато успокояват бедстващите.

Арестувани зад граница 9 (10×60)
всеки четвъртък, 21:55 часа
последни епизоди
12ng
Деветият сезон на „Арестувани зад граница” продължава да разказва за премеждията на западни туристи, които се борят за оцеляването си, задържани в едни от най-опасните райони в света. Независимо дали са внесли наркотици или просто са били отвлечени, истинските им истории ще ви държат в постоянно напрежение.

НЕДЕЛНИ ПРЕМИЕРИ
Бедствия в реално време (2×30)
5 януари, 20:55 часа
премиера
13ng
Филмът се съсредоточава върху природните бедствия и използва някои от най-невероятните видеоматериали, заснети от очевидци, за да разкрие спиращи дъха стихии, научни открития и любопитни факти.

Чудото в река Хъдсън (1×120)
12 януари, 20:55 часа
премиера
14ng
През януари, 2009 г., полет 1549 на Щатските авиолинии излита от летище „Ла Гуардия” в Ню Йорк за Шарлот, Северна Каролина. За минути, два сблъсъка с птици повреждат двигателите и екипажът взима страховитото решение да приземи самолета Еърбъс А320 в река Хъдсън. С помощта на лични, вълнуващи интервюта и мащабни възстановки, филмът разкрива, че катастрофата е била само началото на борбата за оцеляване на пътниците.

Нападението на цепелините (1×60)
19 януари, 20:55 часа
премиера
15ng
Този документален филм разказва за бомбардировките с цепелини в Лондон през Първата световна война. Учени и историци обсъждат най-интересните свойства на цепелините от инженерна и историческа гледна точка.

Един отговор на “National Geographic Channel – акценти за януари 2014

  1. Pingback: “На Седмия ден” 8 декември 2013 | BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s