Нова ТВ излъчва „Българската Коледа“, придърпа Ивайло Везенков

NovaBack

Днес стана ясно, че за първи път благотворителният концерт „Българската Коледа“ ще бъде излъчен по друга телевизия, а не по bTV. За първа поредна година това ще е Нова ТВ. Причината за промяната е желанието на Президентството, което е организатор на концерта и кампанията, да предостави възможност на всички национални телевизии да бъдат партьори на кампанията. По тази причина от сега нататък „Българската Коледа“ ще се излъчва на ротационен принцип и по четирите национални телевизии – тази година е Нова ТВ, догодина е ред на TV7, след това на БНТ1, и накрая отново на bTV. Концертът ще се излъчи на 25 декември от 20:00.

Филмовата програма на медията по празниците включва лентите „Невърленд“ и „Снежни кучета” на Бъдни вечер, „Да преживееш Коледа”, „Да откраднеш по Коледа”, „Аз, ти и Дюпри”, както и анимационната трилогия „Алвин и чипоносковците”. Музикалната програма включва на концерта на канадската звезда Майлкъл Бубле, както и дебютния концерт на най-новата музикална телевизия за българска музика – BG Music Channel.

На нова година Нова телевизия продължава с изненадите. Специално празнично издание на „Господари на ефира” ще изпрати 2013 и ще посрещне Новата 2014 година. Музикалната програма ще предложи най-доброто от X Factor 2013, концерт на Николина Чакърдъкова, а в първите минути на 2014 ще се излъчи концерт на „Планета Пайнер“. Филмите в новогодишната нощ включват „Запознай се с малките”, двете части на анимацията „Кунг-фу панда” и романтичният „Нещо назаем”.

Стана ясен също и поредният трансфер от bTV в посока Nova. Това е един от топжурналистите на bTV Ивайло Везенков, който се присъедини към новите си работодатели преди дни. С това трансферите за тази година от bTV към Нова ТВ стават 5.

Един отговор на “Нова ТВ излъчва „Българската Коледа“, придърпа Ивайло Везенков

  1. Pingback: “На Седмия ден” 8 декември 2013 | BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s