Коледно-новогодишната програма на нишовите канали на Нова Броудкастинг Груп: Диема, Диема Фемили и Кино Нова

NovaImage

Освен на главния си канал, днес от Нова Броудкастинг Груп обявиха и акцентите в празничната програма и на нишовите си канали Диема, Диема Фемили и Кино Нова.

В ефира на Диема Коледа ще бъде смешна и забавна. „Виновни” за това ще бъдат трите части на „Агент XXL”, „Кънки с тъп връх”, както и други филми. На Нова година пък мъжкият канал акцентира с комедията „Смахнатият професор“. Заглавия като „Черният рицар” и „Шпионин по неволя” ще бъдат другите филмови предложения за зрителите на Диема, които ще могат и по празниците да се наслаждават на качествен футбол от английската „Висша лига“.

В коледната седмица от 23 до 29 декември Кино Нова залага на класически шпионски заглавия като „Шпионски игри” с Брад Пит, „Истинска измама” с Том Круз, како и Роналд Адкинсън в ролята на „Джони Инглиш”. Стивън Спилбърг пък ще е акцентът на филмовия канал в новогодишната седмица от 30 декември до 05 януари.

Романтиката отново ще е в своя дом Диема Фемили и в празничните дни. Двете части на филма „Африка – повикът на сърцето”, обичаните от всички филми от поредицата за Розамунде Пилхер, а така също и историите на Инга Линдстьор ще са гвоздеят в програмата на дамския канал по Коледа. С любов Диема Фемили ще посрещне и Новата година, когато отново заглавия като „Магията на любовта” и „Симфония на сърцето” (от поредицата за Розамунде Пилхер), романтичният „Изгубени на остров Борнео” и други ще намерят място в празничната програмна схема на канала.

Един отговор на “Коледно-новогодишната програма на нишовите канали на Нова Броудкастинг Груп: Диема, Диема Фемили и Кино Нова

  1. Pingback: “На Седмия ден” 8 декември 2013 | BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s