Ексклузивно! Нова музикална телевизия Magic TV от семейството на The Voice стартира скоро!

magicfm

Нова музикална телевизия от семейството на Best Success Services Media (Magic FM, The Voice, радио Веселина и радио Витоша) ще стартира съвсем скоро, разбра BG TV NEWS. Новият канал от групата Magic TV ще стартира на 7 декември – събота.

Телевизията ще бъде категоричното продължение на Magic FM със своето soft & classical hit music звучене. Каналът ще стартира първо в мрежата на Vivacom следващата събота, като скоро ще го има и в мрежите на всички големи кабелни оператори. От Magic TV обещават много изненади и само хитове от първата минута на старта си. Очаквайте повече подробности за телевизията скоро.

Magic FM започна излъчване в България на 26 април 2010 г. като част от европейска верига от радиостанции, предлагащи на слушателите интересни програми с общо име и концепция. Радиостанцията е наследник на Радио Атлантик (1992-2001-2010 г.). Програмата на радиостанцията е ориентирана към зрялата и общественоангажирана аудитория на възраст между 25 и 44 години. Програмният ѝ формат е като Soft AC (Adult Contemporary).

От края на 2011 г. радиостанции SBS Broadcasting Group в България имат нов собственик. През март 2012 г. Magic FM, вече като част от новата компания BSS Media Group, промени логото си. От 26-ти март Димитър Павлов, познат от ефира на Ретро Радио и ТВ7, е новият водещ на сутрешния блок по Magic FM.

3 отговора на “Ексклузивно! Нова музикална телевизия Magic TV от семейството на The Voice стартира скоро!

  1. Pingback: “На Седмия ден” 1 декември 2013 | BG TV News·

  2. Хващам я с чиния с двигател свободно и познаите, Meat loaf. -як певец, благодаря наMagik tvче най накрая от 20години научих за името на певеца,пуснете този канал и ефирно цифрово, благодаря и на саита за тази уникална новина.

  3. Pingback: “На Седмия ден” 8 декември 2013 | BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s