AXN – акценти за декември 2013

AXNbg

1 декември 2013,  неделя

22:00 Пакетът; екшън, САЩ, 2012, с Долф Лундгрен, Стив Остин

Paketut_1

Отмъщението гарантирано! „Леденият” Стив Остин и Долф Лундгрен са звездите в трошещия кости екшън „Пакетът”! Остин е ветеранът боец Томи Уик, понастоящем охранител в нощен клуб и хладнокръвен бодигард на сиатълски мафиот. Лундгрен е „Германецът” – международен криминален бос и безмилостна машина за убиване. Когато Уик трябва да транспортира и предаде мистериозен пакет от шефа си на Германеца, изведнъж се озовава мишена на цял куп наемници, убийци и садисти! Времето за доставка изтича. Броят на труповете расте! А двамата разярени мъже с богато минало в кървавите битки, нямат друг избор освен да обединят усилия за да опазят скъпоценния пакет!

2 декември 2013,  понеделник

21:00 Престъпления без граници; сезон 1, епизод 8, криминален, драма, Франция, 2013

Crossing Lines - Season 1

Докато Ан-Мари отсъства работейки с бившия си партньор по стар случай, екипът разследва поредица от стрелби в Италия и Словения. Двама млади мъже са откраднали пари и дрога от италианския наркобос Никола Конти и по време на бягството си неволно отвличат дъщерята на Никола – Анджела. Фамилните връзки на Ева от миналото със семейство Конти се оказват недостатъчни и сега тя трябва да потърси скрити подобности от миналото си, за да може да спаси момичето.

 

7 декември 2013, събота

22:00 Мъже в черно; екшън, комедия, САЩ, 1997, с Уил Смит, Томи Лий Джоунс

Muzhe v cherno_4

Те са най-добре пазената тайна във Вселената!

Служители на мощно финансирана, но неофициална правителствена агенция, Кей (Томи Лий Джоунс) и Джей (Уил Смит) са Мъжете в черно, извършващи имиграционни услуги и наблюдаващи всички извънземни на Земята. Те са нашата най-добра, последна и единствена защитна линия, когато „близките срещи от трети вид“ загрубеят…

8 декември 2013, неделя

22:00 Мъже в черно 2; екшън, фантастика, САЩ, 2002, с Уил Смит, Томи Лий Джоунс

MENINBLK-CTIT-MO-70

Те са мъжете в черно и пазят света от боклука на вселената! Ако сте ги харесали първия път, няма начин да не ги харесате пак. Заобиколени от всевъзможни странни създания и технологични шедьоври, агент Джей и агент Кей са изключително очарователни, когато се приемат насериозно – т.е. непрекъснато.

“Мъже в черно 2” обръща сюжета от първия филм, където героят на Уил Смит е вербуван за агент от ветерана на Томи Лий Джоунс. Защото ако си спомняте в края на предишната история агент Кей беше подложен на “неврализиране”, или казано простичко – изчистване на паметта. Сега Земята е заплашена от нов извънземен урод и агент Джей има нужда от помощта на своя бивш партньор.

Така пенсионираният колега се оказва грубо изтръгнат от кротката летаргия на пощенските служби.     И ако беше забавно да гледаме как нахаканият Уил Смит се сблъсква с невероятния свят на Агенцията (където извънземни червеи правят кафе!), то не по-малко любопитно е да видим как консервативният твърдоглав Кей лека по лека се примирява с идеята, че не много отдавна е бил част от тази лудница.

9 декември 2013, понеделник

21:00 Престъпления без граници; сезон 1, епизод 9, криминален, драма, Франция, 2013

Crossing Lines - Season 1

Луи и съпругата му Ребека, така и не се възстановяват напълно, след като синът им Етиен намира смъртта си от ръцете на Александър Димитров. Дорн открива, че апартаментът им се подслушва и те се опитват да се възползват от факта, за да заловят руснака. Дорн отива в Полша, за да мине в нелегалност. Междувременно в Хага, жена е открита мъртва, а друга е в неизвестност. Всички улики водят към Хикман, който е арестуван. Томи и холандският следовател Арабела Сийгър трябва да проследят източника на схемата, но Хикман е убеден, че зад всичко стои Дженовезе. В Полша, Дорн успява да избяга в последния момент, след като колата му е взривена, но съобщението, което изпраща до Луи пристига твърде късно. Когато Луи се прибира в къщи вижда, че Ребека я няма.

14 декември 2013, събота

22:00 Единственият; екшън, фантастика, САЩ, 2001, с Джет Лий, Джейсън Стратъм

Edinstveniat_1

Режисьорът на „Последен изход“ представя едно шеметно екшън пътуване в бъдещето, с участието на азиатската сензация Джет Ли в невероятната двойна роля на офицер от полицията в битка за живота си и на прескачащ светове убиец, обсебен от идеята да унищожи съществуващия във вселената ред. Зареден с експлозивно действие и потресаващи ефекти, „Единственият“ надминава и най-смелите очаквания!

15 декември 2013, неделя

22:00 Аз, шпионинът; екшън, комедия, САЩ, 2002, с Еди Мърфи, Оуен Уилсън

Az shpioninat_1

В тази приключенска комедия Алекс Скот (Оуън Уилсън) е специален агент, който трябва да си сътрудници с Кели Робинсън (Еди Мърфи) – високоплатен боксьор от средна категория. Двамата са натоварени със задачата да открият разузнавателен самолет, попаднал в ръцете на търговеца на оръжие Арнолд Гъндарс (Малкълм Макдауел). Арнолд планира да продаде чипа на опасен терорист. Алекс и Кели се впускат в смъртоносна мисия, за да спасят сигурността на страната.

 

16 декември 2013,  понеделник

21:00 Престъпления без граници; сезон 1, епизод 10, криминален, драма, Франция, 2013

Crossing Lines - Season 1

Хикман е сам, прикован за Шари, която е на крачка от смъртта. Ранената му ръка му причинява огромна болка при всеки опит да я помръдне, но той няма избор. Накрая Томи и Арабела пристигат и Хикман хуква след Дженовезе. След преследване и стрелба в празния цирк, Дженовезе е ранен и заловен. Във Франция, Себастиан и Ева издирват Ан-Мари, която не се е прибрала в къщи след работа. Обгорелият до неузнаваемост труп в изпепелена кола, би могъл да е нейният, но Себастиан и Ева няма как да са сигурни. Ева разкрива, че е изгубила доверието си към Себастиан и че се страхува тайните й да не излязат наяве. Луи и Ребека са в неизвестност и Дорн най-накрая се изправя пред Димитров, който разкрива, че бомбата, която убива Етиен не е била предназначена за Луи. Димитров назовава цената на безопасното пътуване на приятелите му обратно към дома. Докато пази Дженовезе, Арабела е нападната и Дженовезе успява да се измъкне. Хикман, Дорн и екипът знаят, че битката им не е приключила.

 

21 декември 2013, събота

22:00 Кунг-Фу тупалки; екшън, комедия, Хонг Конг, 2004, със Стивън Чоу, Уа Юен

KUNG FU HUSTLE

От най-добрия комедиен актьор на Азия – Стивън Чоу пристигат „Кунг-Фу тупалки” – най-очакваното продължение след разбиващия му хит от 2001-ва – „Шаолински футбол”!

В западнал квартал животът тече бедно, но порядъчно, докато гангстери с черни костюми, наричащи се Бандата на брадвата, не започват да тормозят обитателите му. Така става ясно, че в бедняшкия квартал се спотайват цели трима майстори на кунг-фу, решили да се отдадат на обикновен живот. Но след като тези артисти на бойните изкуства отблъскват бандата със своите летящи юмруци и крака, гангстерския бос наема тандем убийци, чиято поява води до разкриването на още тайни, докато екрана и публиката не се замаят напълно от бойните сцени на кунг-фу майсторите!

 

22 декември 2013,  неделя

22:00 Принуден да се бие; екшън, Канада, 2011, с Гари Даниълс, Питър Уелър

Prinuden da se bie_1

Някогашната легенда в бруталния свят на незаконните боеве, Шейн Славин решава да промени живота си към по-добро и обещава на жена си и сина си, че повече няма да се бие. Но когато по-малкият му брат измамва безскрупулен бос на мафията, Шейн е принуден да се върне към арената, за да изплати дълговете на брат си и да защити семейството си. Сега, главният герой трябва да се изправи пред многобройни битки без правила и без милост. Възможни са два изхода – да победи или да умре!

23 декември 2013, понеделник

21:00 Мулето; трилър, САЩ, 2012, с Шарън Стоун, Били Зейн

Muleto_1

„Мулето” е вдъхновен от истински събития свързани с човешкия трафик от Мексико в Съединените щати. Звездата от ”Сфера” Шарън Стоун изпълнява ролята на твърдоглавата телевизионна репортерка от щата Аризона Софи Талбърт, която се е специализирала в репортажи за нелегалната имиграция и реакциите на американските политици.

Но сега самата тя е на път да се превърне в център на телевизионните репортажи.

Докато работи по следващия си материал Софи научава, че брат й Арън в (в ролята Били Зейн) е изчезнал докато е помагал на нуждаещи се хора в Мексико. Без да може да разчита на властите Софи започва сама да издирва Арън и не след дълго попада в опасен подземен свят контролиран от престъпници, трафиканти и хладнокръвни убийци. В този свят нищо не е такова каквото изглежда и никой не заслужва доверие. Опасностите се увеличават, но това само затвърждава желанието на Софи да открие брат си и да разкрие пред света случващото се на границата между Мексико и САЩ.

 

22:40 Куршуми; екшън, криминален, САЩ, 2006, с Ки-мани Марли, Шпрага Бенц

Kurshumi_1

В традицията на „Белязаният“, „Куршуми“ е сурова и непреклонна драма за двама приятели, отраснали на опасните улици на Кингстън, Ямайка.

Бигс (Каймани Марли) и Уейн (Спрага Бенз) стават гангстери, за да оцелеят. Още като момчета, те се отдават на престъпния живот и в крайна сметка заминават за САЩ, където започват да се изкачват към върха. Двамата мъже остават верни един на друг, докато превземат пълния с красиви жени и бързи коли подземен свят на Маями.

 

24 декември 2013, вторник

22:55 Блек Хоук; екшън, драма, САЩ, 2001, със Сам Шепърд, Джош Хартнет

Blek Houk_1

Прочутият режисьор Ридли Скот ни представя една завладяваща история за смелостта, приятелството и сложната реалност на войната. Създаден по вълнуващата книга на Марк Баудън, филмът възкресява бързо забравен момент от военната история на САЩ – трагичния провал  на американска мисия в столицата на Сомалия през 1993 г. Безкомпромисната визия на Ридли Скот  е внушителна и страховита, бойните сцени се редуват една след друга, мащабни и затрогващо човешки. Музиката на Ханс Цимер е фантастична илюстрация на сблъсъка на две съвсем различни култури – артистична, екзотична, поразяваща балада за войната и хуманизма.

25 декември 2013,  сряда

19:25 Ханкок; екшън, фентъзи, САЩ, 2008, с Уил Смит, Чарлийз Терон

HANCOCK

Има герои и супергерои, но вече имаме нещо повече и това е Ханкок (Уил Смит). Необикновената сила носи със себе си и голяма отговорност. Всеки го знае, освен Ханкок. Краен, конфликтен, саркастичен и неразбран. Каквото и да прави винаги успява да си свърши работата, спасява много човешки животи и кара всички да онемяват. Жителите на Лос Анжелис се чудят с какво са заслужили този герой. Ханкок не е човек, който се интересува какво мислят другите, докато не среща Рей Ембри (Джейсън Брейтман), тогава осъзнава, че все пак може да е уязвим.

 

22:40 Пакетът; екшън, САЩ, 2012, с Долф Лундгрен, Стив Остин

Paketut_2

Отмъщението гарантирано! „Леденият” Стив Остин и Долф Лундгрен са звездите в трошащия кости екшън „Пакетът”! Остин е ветеранът боец Томи Уик, понастоящем охранител в нощен клуб и хладнокръвен бодигард на сиатълски мафиот. Лундгрен е „Германецът” – международен криминален бос и безмилостна машина за убиване. Когато Уик трябва да транспортира и предаде мистериозен пакет от шефа си на Германеца, изведнъж се озовава мишена на цял куп наемници, убийци и садисти! Времето за доставка изтича. Броят на труповете расте! А двамата разярени мъже с богато минало в кървавите битки, нямат друг избор освен да обединят усилия за да опазят скъпоценния пакет!

 

26 декември 2013,  четвъртък

19:30 Шпионин по неволя; екшън, комедия, САЩ, 2001, с Джаки Чан

Shpionin po nevolia_1

Директно след експлозивния успех на „Час пик” и „Шанхайски рицари”, суперзвездата на екшъна Джаки Чан се впуска в още по-голямо екранно приключение!

Този път Джаки Чан блести в суперзабавната история за един обикновен човек, на когото му се налага да се развихри в неочаквано екшън-приключение. Джаки е в ролята на отегчен, неуспешен продавач, който никога не си е мислил, че животът му има особен смисъл.

Един прекрасен ден всичко това се променя, когато той внезапно се превръща в герой, като предотвратява опит за банков обир. Но в новата му слава се крие дори още по-голяма изненада – Джаки е последният в рода от дълга поредица професионални шпиони.

27 декември 2013,  петък

17:25 Ангелите на чарли; екшън, комедия, САЩ, 2000, с Дрю Баримор, Луси Лю

Angelite na Charli

Зашеметяваща и секси екшън комедия! Трио елитни частни детективи, оборудвани по последната мода с уникални оръжия и автомобили, владеещи бойни изкуства и неотразими методи за дегизиране, развихрят превъзходните си умения по суша, въздух и вода.

Целта им е да проследят отвлечен компютърен ас и спасят неговия свръхсекретен софтуер от престъпни ръце.

Те са красиви, те са брилянтни и работят за Чарли. Натали, Дилан и Алекс трябва да осуетят сложен заговор, целящ не просто да наруши личната свобода на хората по света, но и да разтури неотразимия ангелски екип на Чарли.

Скокове от самолети, компютърни хватки, работа под прикритие – всичко това е част от ежедневието на Ангелите, които съчетават равни дози детективска хитрост, бойни умения и смъртоносно дамско очарование.

 

19:10 Ангелите на Чарли: Газ до дупка; екшън, комедия, САЩ, 2003, с Дрю Баримор, Камерън Диаз, Луси Лю

CHRLANGELS-SPTI-07.tif

Те са млади, те са красиви, те могат да сритат всеки задник и работят за Чарли.

Най-страхотното секретно оръжие на Америка ще влезе в действие, когато Натали Кук (Камерън Диас), Дилан Сандърс (Дрю Баримор) и Алекс Мъндей (Люси Лиу) отново се съберат заедно за още по-предизвикателни приключения в “Ангелите на Чарли: Газ до дупка”.

28 декември 2013,  събота

22:00 Човекът сянка; екшън, САЩ, 2006, със Стивън Сегал, Ева Поуп

Chovekut sianka_1

Звездата в този филм естественно е Стивън Сегал.Частен детектив, който трябва да разплете мрежа за международен шпионаж,както и да не позволи смъртоносен вирус разработен в тайна лаборатория, да попадне в ръцете на хора които ще го използват срещу човечеството.Бойните сцени във филма са на супер ниво,сюжета за разлика от последните филми на Сегал е доста интересен и завладяващ.Можеби най добрият му филм от последните.

29 декември 2013,  неделя

22:00 Максимална присъда; екшън, приключенски, САЩ, 2012, със Стивън Сегал, Стив Остин

Maksimalna prisuda_1

Бившият таен агент Том Стийл (Сегал) и партньорът му Манинг (Остин), получават задачата да закрият стар затвор и впоследствие да посрещнат две мистериозни затворнички. Не след дълго затворът бива нападнат от елитен отряд наемници, които търсят новодошлите. Когато истинската идентичност на жените се разкрива, Стийл осъзнава, че е замесен в нещо далеч по-мащабно, отколкото си е представял.

 

30 декември 2013, понеделник

19:35 Медальонът; САЩ, 2003, с Джаки Чан, Лий Евънс

Medalionut_1

Джаки Чан е в ролята на хонгконгския детектив Еди Янг, който работи заедно с красивата агентка на Интерпол, Никол и несръчният агент Уотсън, за да спаси момче от ноктите на злодея Змиеглавия. Но се случва фатална злополука и Еди загива… Благодарение на тайнствената сила на Медальона е върнат обранто към живот и вече притежава свръхестествени умения! С новата си сила Еди трябва да спре плановете за световно господство на Змиеглавия.

 

21:10 Лейър Кейк; криминален, драма, Великобритания, 2004, с Даниъл Крейг, Сиена Милър

Layer Cake_1

Решил да се оттегли и да започне нов живот мистър Х (Даниъл Крейг), преуспяващ наркодилър в Уест Eнд, е помолен за една последна услуга – да уговори продажбата на огромно количество eкстази. За нещастие на мистър Х, таблетките са откраднати от сръбски наркобарон, който ще му отреже главата, ако ги продаде.

А когато лондонски престъпен бос (Майкъл Гамбон) му обещава да го пенсионира за постоянно, ако не го направи, мистър Х става много загрижен за бъдещето си. Няма нещо, заради което си струва да загуби главата си.

 

23:00 Лоши момчета; екшън, комедия, САЩ, 1995, с Уил Смит, Мартин Лорънс

Loshi momcheta_1

Две шантави ченгета от отдела за борба с наркотиците в Маями – Маркъс Бърнет ( Мартин Лорънс) и Майк Лори (Уил Смит) – разполагат със 72 часа за да открият хероин за $ 100 млн. Откраднал го e под носа им от полицейския участък наркобосът Фуше (Чеки Карио). Нещата стават твърде лични, когато близък приятел на Майк е убит, а единствен свидетел на убийството е очарователната Теа Леони…

31 декември 2013, вторник

21:00 S.W.A.T.: Специален отряд; екшън, криминален, САЩ, 2003, със Самюъл Джаксън, Колин Фарел

S.W.A.T._01

Джим Стрийт (Колин Фарел) е бивш член на специалния отряд, който е изгонен от отряда заедно с партньора си, след рисковани действия по време на обир със заложници. Партньорът му напуска, отвратен от системата, но за Стрийт, работата в полицията е всичко и той приема понижението, с надеждата, че някой ден отново ще облече униформата. Шансът идва, когато командирът Дан Харелсън (Самюъл Джаксън) получава задача да събере и обучи петима супер полицаи за новия специален тактически отряд SWAT. След седмици усилени тренировки, новият отряд получава бойното си кръщение, когато известният наркобарон Алекс Монтел (Оливие Мартинес) дръзко предлага 100 млн. долара за всеки, който го измъкне от затвора.

 

23:00 Лоши момчета 2; екшън, комедия, САЩ, 2003, с Уил Смит, Мартин Лорънс

Loshi momcheta 2_1

Опасностите и смехът са на високо ниво в тази изпълнена с екшън авантюра, когато двамата детективи от отдела за борба с наркотиците в Маями Майк Лоури (Уил Смит) и Маркъс Бърнет (Мартин Лорънс) стават част от хай-тек отряд, който трябва да проследи и спре нелегалното вкарване на дизайнерско екстази в Маями. Те разкриват смъртоносната конспирация на безмилостен нарко-бос, който иска да завладее пазара на наркотици в града и избива всички застанали на пътя му. Ситуацията се влошава още повече, когато красивата сестра на Маркъс – Сид (Габриел Юниън), която е агент под прикритие в отдела за борба с наркотиците е замесена и принуждава нашите герои да вървят по ръба на закона. Всичко се усложнява допълнително, когато между Майк и Сид започват да прехвърчат искри. Маркъс и Майк трябва да превъзмогнат различията си, за да  спасят отвлечената Сид, след като прикритието й е компрометирано.

 

01:30 Една крачка отвъд; приключенски, САЩ, 2011

Един поглед към живота на практикуващите екстремни спортове „извън сцената”. Това е разказ за световноизвестната сноубордистка и бейз-скачачка Жералдин Фаснахт. Със свои приятели и партньорката си от бейз-джъмпинга Карина Холеким тя ни въвежда в общността на истинските съвременни супермени – бейз-скачачите.

Етикети:

Един отговор на “AXN – акценти за декември 2013

  1. Pingback: “На Седмия ден” 24 ноември 2013 | BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s