"На Седмия ден" 17 ноември 2013

НаСедмияДен-карта

Преди време ние първи, ексклузивно, ви съобщихме, че каналите „ТВ+“ и „Филм+“ скоро ще се излъчват в мрежата на „Виваком„. Тогава статията бе разпространена много бързо, някои ни повярваха, но имаше и много, които не ни повярваха. Тази седмица нашата ексклузивна информация се потвърди.  От „BG TV News“ искаме да опровергаем една погрешна информация, която се появи в други сайтове. Каналите „Дестинация БГ“ и „Хоби ТВ“ вече НЕ СА част от „БГ САТ“ АД. Тези канали няма да стартират в мрежата на „Виваком“ в началото на 2014 г., както бе написано в други сайтове. Единствено при „Виваком“ ще стартират каналите Film+ и Film+ HD.

В новата ни рубрика „!Коментарът“ The TV Boy публикува своя коментар за това „Кой какво избра да гледа тази есен“. 

рейтинг

През седмицата се разяри и един скандал около отчитането на рейтингите от „GARB“. Първи „Nova Broadcasting Group“ обявиха недоволството си от системата. Повече за позицията на NBG четете тук. След няколко дни излезе и становището на „Комитетът на потребителите“. В него комитетът изразява пълното си несъгласие с „Нова ТВ“ за оценката от одита за панела и функционалността на „GARB“. Вижте повече тук. Между временно, ден след позицията на „Нова ТВ“, от NBG публикуваха нови рейтинги на „Mediaresearch“, според които „Нова ТВ“ е най-гледаният канал за месец октомври. Това е точно обратното на данните, които публикува „GARB“ за „bTV“. Данните можете да видите тук.

Диана Найденова пък си тръгна от Кеворк Кеворкян със скандал. Две седмици след старта и във „Всяка неделя“ по „Нова ТВ“. Причинате е държанието на знаменития водещ. “Напуснах още след второто издание, ужасена от начина, по който господин Кеворкян общува не само с мен, а и с целия екип. За този човек чуждото мнение е неприемливо.Не е случайно, че след завръщането си на екран в ефира на Нова тв, всички колеги, които бяха поканени да му партнират, си тръгнаха от пропитата с неуважение и надменност обстановка”, обясни Найденова пред в-к. “Труд”.

От тази седмица „BOX TV“ е с ново лого и визия, а сайта на „Нова ТВ“ е изцяло подменен.

no fraim

Каша с каналите на „БГ Сат4 и с фирмите около „!No Frame Media“. Кашата около каналите на „БГ Сат“ не може да се опише с 2-3 думи, затова ви предлагам да прочетете цялата статия на The TV Boy по случая. Ние ще продължаваме да следим ситуацията около каналите. Какво става с „!No Frame Media“ – „оригиналната“, ако мога така да я нарека ще се преименува и ребрандира и ще започне да се занимава с продуциране на филми и сериали. Създава се нова фирма, която ще приеме марката и цялата техника на „оригиналът“, а излъчващите се предавания се продуцират от „Факторът Кошлуков“ ЕООД. Това, естествено, е ситуацията много накратко. Цялата информация четете тук.

talant2014

Следващите две публикации се отнасят за „bTV“. Започваме направо с новината – спират „Това е цената“. Да, точно така, още тази вечер ще се излъчат 2 епизода на „Фамилията“. Предаването е спряно с оправданието, че това е само „пилотен сезон“. За останалите промени в програмата – промяна на стартовия час на „Тази събота“ и „Тази неделя“ и продукциите, излъчващи се преди тях – четете тук. Вчера, пък, публикувахме очакванията ни за праймтайма на „bTV“ за следващата година. Какво да очакваме – „България търси талант“ 3, „Сървайвър 5: Камбоджа“, „Това е цената“, познатите БГ Сериали, както и още 2 нови, нови сезони на „Нищо лично“ и „Предай нататък“. Но, повече четете тук.

Също вчера приключи „VIP Brother 2013“! Победител е Станка Златева! Още утре обаче стартира „Big Brother All Stars 2013“. Днес стана ясно, че ще има участници от „X Factor“, „Survivor“ и „Черешката на тортата“. Кой ще влезе в къщата на Големия брат – ще разберем утре от 20:00 часа по „Нова ТВ“.

Акцентите за декември месец за „Cartoon Network„, „Boomerang“ и „TCM“ можете да четете на съответните линкове.

bgtvplay

И накрая, но не на последно място – нашето семейство се увеличи с още една „рожба“. От няколко дни е активен новия ни сайт „BG TV Play„. Там можете да намерите известни български сериали, най-новите епизоди на любимите си анимационни сериали във върховно HD качество, както и допълнително и ексклузивно съдържание. „BG TV Play“ може да откриете на адрес http://bgtvplay.blogspot.com/ , както и на http://bgtvplay.tk/ . „BG TV Play“ е част от „BG TV  Media“.

Успешна и позитивна седмица! 🙂

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s