Boomerang – акценти за декември 2013

BoomXmas13
Firehouse Tales – ново предаване
Премиера: Понеделник, 9 Декември от 08:00 ч
Излъчване: всеки делничен ден от 08:00 ч, повторения – от 12:55 ч
Сезон 1, еп. 1 – 26
Firehouse Tales
Ред, млад пожарен камион, който току-що е излязъл от завода, мечтае да промени към още по-добро своя китен малък град Грийн Медоуз. Преди, обаче, да се изправи пред предизвикателствата на пожарникарската си кариера, той трябва да завърши училището за пожарни камиони.

Като всеки друг първокласник, и Ред понякога допуска грешки и прави грешни завои. Началникът на Пожарната служба и останалите от неговия екип учат Ред и неговите съученици преминават препятствията по пътя си и в същото време да запазят чувството си за хумор и оптимизма си.

Таз-мания – нови епизоди
Премиера: Понеделник, 2 Декември от 19:00 ч
Излъчване: Всеки делничен ден от 19:00 ч
Сезон 4, еп. 40 – 65
Taz
Този Декември нов циклон от приключения на звездата на Шантавите рисунки – Тазманийския Дявол ще връхлети Boomerang.

Сезонът проследява взаимоотношенията му с огромното му семейство, приятелите му и враговете му на измисления остров Тазмания. Таз е добре познат със своя буен нрав, неутолим глад и специфичния говор, състоящ се предимно от ръмжене, виене и прозявки, както и със способността си да се завихря и да хапе всичко, попадащо в обсега му.

Коледно настроение – специално празнично издание
От 24 Декември до 26 Декември
T&J A Nutcracker's Tale
Коледни епизоди тихо ще се сипят в програмата ни по време на празниците. Затова, поддържай Коледното си настроение с Cartoonito по Boomerang, за което ще се погрижат специалните ни празнични филми и епизоди!

На 25 Декември Том и Джери влизат в гонитба в специален анимационен филм: В празната оперна зала, Джери си пожелава да има шанс за изява и желанието му се осъществява по вълшебен начин. Малката мишчица е отнесена в едно омагьосано царство, но скоро банда котки, предвождана от Том съсипва удоволствието му. Не пропускай Том и Джери: Приказка за лешникотрошачката – тази Коледа по Boomerang!

Boomerang предлага анимационно забавление за цялото семейство. Включили сме вечните обичани класики като Скуби-Ду, Том и Джери, Шантавите рисунки и Семейство Флинтстоун.

Boomerang ще внесе носталгия по отминалите времена в душите на големите, а цяло едно поколение млади зрители ще се вълнува от лудешките забавления на Розовата Пантера, Топ котка, Хонг Конг Фуи, Луда надпревара и Бъгс Бъни. Така, че – нека се престорим, че го правим единствено заради децата!

Boomerang се предава чрез 12 локални канала на 13 езика.

Cartoonito e блок със запазена марка в рамките на Boomerang и е насочен към деца в предучилищна възраст. Там хлапетата могат да изследват своя свят по забавен начин, на крилете на фантазията си. Cartoonito излъчва цяла палитра вълнуващи програми за предучилищна възраст, сред които Мързелград, Банани с пижами и Джели Джем.

2 отговора на “Boomerang – акценти за декември 2013

  1. Pingback: “На Седмия ден” 17 ноември 2013 | BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s