Ексклузивно! Разясняване на ситуацията около „!No Frame Media“ [ДОПЪЛНЕНА]

В неделя в предаването „Нека говорят…“ при Росен Петров бе Николай Бареков, който говореше за новото си начинание – политиката. На въпрос на Росен Петров за това как се организира събитие като турнето на „ТВ7“ „България без цензура“ и от къде идват парите Бареков отговори, че цялата техника се осигурява от неговата компания „!No Frame Media“. Именно това, че той каза, че „!No Frame Media“ е негова компания предизвика различни коментари. По-долу можете да видите официалното прес-съобщение на Емил Кошлуков и Виолета Сечкова, собственици на „No Frame Media“ с разясняване на ситуацията. Ако съдим по думите на Бареков ситуацията излизаше такава – той управляваше „ТВ7“ преди(когато бе Изпълнителен директор) и ще има възможността да продуцира голяма част от предаванията сега(косвено да контролира).

Това, обаче, както е видно от долното прес-съобщение, не е така.

В отговор на много въпроси от медиите за собствеността на продуцентска компания !no frame media бихме искали да заявим:

!no frame media е акционерно дружество, собственост изцяло на Виолета Сечкова и Емил Кошлуков, с разпределение на дяловия капитал в съотношение съответно 45% към 55%. Г-н Николай Бареков никога не е притежавал дялове в дружеството. Държим да заявим, че не възнамеряваме да продаваме такива дялове и в бъдеще. В Търговския регистър информацията за дяловото разпределение на компанията може да бъде проверена от всеки, който се интересува.

Към момента продуцентска компания !no frame media не се занимава с телевизионна продукция, а предаването на един от собствениците – „Факторът Кошлуков”, е продуцирано от негова лична фирма със същото име.

!no frame media продължава да изгражда и развива техническата си база и в момента насочва дейността си към по-големи формати – рекламни кампании, сериали и филми за международния пазар.

Нашата компания е в преговори да предотстъпи своя корпоративен бранд – лого, заставки и т.н. на новоучредената фирма „Ноу фрейм медиа България”, която в момента произвежда голяма част от продукциите за TV7.

След финализиране на тази сделка, ние с Виолета Сечкова ще обявим новото име и лого на нашата продуцентската компания.

С уважение,

Емил Кошлуков

Виолета Сечкова

ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ 19:30 ЧАСА

Получихме и допълнение към изявлението по-горе:

Новоучреденото дружество „Ноу Фрейм Медиа България“ АД, пое всички дългосрочни продукции, по които  „Ноу Фрейм Медиа“ АД е било страна.

За тази цел част от екипа на „Ноу Фрейм Медиа“ АД, премина в редиците на „Ноу Фрейм Медиа България“ АД, и желаем успех в реализирането на целите на колегите.

В момента двете дружества се намират в преговори относно корпоративния бранд, логото и други точки, касаещи тяхната дейност.

5 отговора на “Ексклузивно! Разясняване на ситуацията около „!No Frame Media“ [ДОПЪЛНЕНА]

 1. Ъъъ, нещо се замотах! Значи има две Но фрейм медии, едната е на Кошлуков и Сечкова, която прави Факторът, а другата се занимава с всички останали неща? Или се бъркам?

  • Не, ако правилно го разбрах е така – в момента Ноу фрейм е един вид неактивна, а друга компания на Кошлуков прави предаванията. Подготвя се втора компания(Ноу фрейм медиа България), която да приеме техниката и всичко на „оригиналната“(ако мога така да се изразя) Ноу Фрейм. Тя, от своя страна, ще „излезе на големия пазар“ за филми и тн. Май и аз вече се обърках…

 2. Става въпрос за три фирми:

  1. „Ноу фрейм медиа“ АД, с директори Виолета Сечкова, Стефан Сечков и Емил Кошлуков
  2. „Факторът Кошлуков“ ЕООД с едноличен собственик и управител Емил Кошлуков
  3. „Ноу фрейм медиа България“ АД с директори Антон Гугов, Иванка Стоева и Емил Кошлуков (!)

  • Аха, значи сега правят нова Ноу фрейм, която ще поеме бранда на първата, а първата ще се ребрандира и ще е с ново лого и име… Нещо все пак ми понамирисва, не ми звучи логично една такава рокада, пък пак на третата пак Кошлуков директор, нещо друго има в цялата схема…

 3. Pingback: “На Седмия ден” 17 ноември 2013 | BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s