„bTV“ – лидер в сутрешния ефир през цялата седмица

tazi sutrin

Вчера от bTV публикуваха информация за рейтингите на сутрешните си блокове „Тази сутрин“ и „Тази събота/неделя“ за изминалата седмица:

Сутрешният блок на bTV „Тази сутрин“ увеличи с 22% лоялните си зрители от старта на предаването тази есен с новите водещи Генка Шикерова и Константин Караджов. За сравнение, сутрешният блок на прекия конкурент е повишил броя на зрителите си двойно по-малко, или с 11% от датата на пилотното си издание за есенния сезон на 2013 г.

С новите водещи „Тази сутрин” продължава да бъде стабилен лидер в сутрешния национален ефир в делничните дни. Според данните на GARB още от старта на есенния сезон сутрешният блок на bTV е предпочитан избор за 33% повече зрители от аудиторията All 4+ в сравнение с конкурентната телевизия. Според данните за миналата седмица този процент се е повишил до 46%.

„Тази събота“ и „Тази неделя“ с водещ Антон Хекимян се завърна като лидер в съботно-неделния сутрешен ефир още с първите си издания. Според данните на GARB първите четири издания на шоуто са предпочитаният избор на зрителите във възрастовата група 18-49.

Един отговор на “„bTV“ – лидер в сутрешния ефир през цялата седмица

  1. Pingback: “На седмия ден” 3 ноември 2013 | BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s