FOX Life и FOX Crime – акценти за ноември 2013

FOX_Life_logo

Женени в чужбина (Married Away) – сезон 2

от 3 ноември, неделя, в 20:55 ч.

премиера

Жанр: реалити

Това реалити шоу показва на зрителите блясъка и несгодите при планирането на сватба далеч от дома. Сватбите на отдалечени места вече не са само за богатите и известните. Все повече двойки отиват на другия край на света, за да се оженят. Независимо дали се интересувате от величествения разкош на карибските плажове, от уединението на американските пустини и гори или от дивата красота на африканските савани, това шоу ще ви помогне да планирате сватбата си както трябва.

lifemar

Жега в Кливланд (Hot in Cleveland) – сезон 4

от 26 ноември, всеки вторник от 20:55 часа

премиера за България

Жанр: Комедия

Три приятелки от Лос Анджелис, прехвърлили 40-те кацат аварийно в Кливланд на път за Париж. Когато осъзнават, че нормите на Лос Анджелис вече не важат, те решават да останат в град, който цени истинските жени и където още ги смятат за привлекателни.

Валъри Бертинели като Мелани Морети

Джейн Лийвс като Джой Скрогс

Уенди Малик като Виктория Чейс

Бети Уайт като Елка Островски

hotlife

FOX_Crime_BG

Отец Браун (Father Brown) – сезон 1

от 13 ноември, всяка сряда от 21:45 часа

премиера за България

Жанр: Драма, мистерия

Добър човек. Добър детектив.

Действието на сериала се развива през 50-те години в сърцето на прекрасната английска провинция. Марк Уилямс е в главната роля на отец Браун – католически свещеник, който притежава таланта да разкрива престъпления в адаптацията по романите на Г. К. Честъртън. Светът на отец Браун е типично английски: големи стаи в огромни провинциални къщи, необятни поляни, селски кръчми, тайни градини, панаири, гари и живописни църкви. След много години на изслушване на изповедите на енориашите, отецът познава по-добре от всеки корените на злото и механизмите на престъпния ум. Във всеки епизод тайнственият свещеник разследва по едно престъпление по своя уникален начин. Пълен с хумор, състрадание, но и с драматични обрати в сюжета, сериалът остава верен на очарованието на епохата, на оригиналните герои и места от книгите, но и внася съвременен привкус на разказа.

Марк Уилямс като отец Браун („Хари Потър”, „Индийският лекар”, „Доктор Ху”)

Сорша Кюсак като г-жа Маккарти („Бяла топлина”, „Любовен живот”)

Нанси Каръл като лейди Фелиша („Шпиони от Кеймбридж”, „The Gathering Storm”)

Касия Колежек като Сюзи („May I Kill U?”)

Хюго Спиър като инспуктор Валънтайн („Уотсън и Оливър”, „Пет дни”)

fatcrime

Закон и ред (Law & Order) – сезон 16

от 20 ноември от понеделник до петък в 20:50 часа

премиера за канала

Жанр: Криминална драма

„Закон и ред” е заснет изцяло в Ню Йорк. Сериалът разглежда престъпленията и наказанията от уникална двуяка перспектива. В първия половин час инспекторите Джо Фонтана (Денис Фарина) и Едуард Грийн (Джеси Л. Мартин) разследват престъплението и залавят заподозрените под ръководството на безкомпромисната си началничка лейт. Анита ван Бурен (С. Епата Меркерсън). Във втората половина вниманието се измества към съдебната зала, където главен помощник-областе прокурор Джак Маккой (Сам Уотърстън) и помощник-областен прокурор Александра Борджия (Ани Париси) работят в сложната система на правосъдието, за да накажат виновните под ръководството на областен прокурор Артън Бранч (Фред Томсън).

Някои случаи са простички, но повечето са многостранни и заплетени. Разследванията са предизвикателство, съдебните пледоарии са сложни, решенията, законовите процедури и извънсъдебните споразумения са тежки и уморителни. В сложния и мъчителен процес на определянето на виновни и невинни, често се решават човешки съдби.

Денис Фарина като Джоузеф Фонтана

Джеси Л. Мартин като инсп. Ед Грийн

Сам Уотърсън като помощник-областен прокурор Джак Маккой

Фред Томсън като областен прокурор Артър Бранч

С. Епата Меркерсън като лейт. Анита ван Бурен

lawcrime

Ирис (Iris) – сезон 1

от 6 ноември, от понеделник до петък в 22:40 часа

премиера за канала

Жанр: Криминален екшън

В Системата за национална сигурност (NSS) Топ 707 агентите Юн-джун и Са-у са кръвни братя, които са дали клетва да пазят приятелството и доверието помежду си до края на дните си. Но когато срещат агент Сюн-хи, двамата се влюбват в нея. Юн-джун и Сюн-хи стават близки и Са-у трябва да крие чувствата си и да се бори с ревността. Един ден те са пратени на мисия в Унгария и когато приключват успешно операцията и празнуват победата, Юн-джун получава съобщение, с което го канят на тайна среща. На мястото на срещата го чака Баек-сан – директор на NSS, който му поверява солова мисия. Въпреки засилената охрана, Юн-джун изпълнява успешно задачата, но преди да успее да избяга, той е ранен от бодигарда на мишената си, а по-късно се сблъсква с шокиращото предателство на най-близкия си приятел Са-у. Юн-джун се опитва да избяга с помощта на Сюн-хи, но я губи от погледа си и когато колата му избухва, всеки от двамата смята, че другият е загинал. Тайнствен глас по телефона спасява Юн-джун и го посвещава в съществуването на групировката Ирис.

Година по-късно, когато отношенията между Южна и Северна Корея стигат до повратна точка и предстои историческо обединение, Юн-джун се завръща. След като е преживял кошмара на предателството и е изгубил всичко, той има една единствена цел – да отмъсти на онези, които са го хвърлили в ада. С помощта на президента, Юн-джун се завръща на поста си в NSS и започва борбата си срещу Ирис – тайното общество, чиято цел е да попречи на обединението. Юн-джун ще рискува всичко в битка на живот и смърт.

Бьонг-хон Ли

Тей-хи Ким

Хо-джун Чонг

iriscrime

Фантоми (Spooks) – сезон 7

от 20 ноември, от понеделник до петък от 19:45 часа

премиера за канала

Жанр: Драма, Трилър

Организирана престъпност, терористични дейности, обсада на посолства, разпространение на оръжия и анархисти; да не споменаваме конфликтите и борбата за власт в офиса – добре дошли в МИ 5. „Фантоми“ е напрегнато пътуване през опасния и неопределен свят на фалшиви самоличности, коварни агенти и измами. И помнете: нищо не е каквото изглежда. Възхваляван от критиците като най-добър сериал, седмият сезон навлиза в класическата територия на шпионажа. В свят, в който не може да се вярва на никого и нищо не е сигурно, вместо да разчита на приспособления и технологии, които да го опазят, екипът се осланя на разума си, когато се изправя пред най-изобретателните и решителните си врагове.

Любимецът на зрителите Ричард Армитидж се присъединява към актьорския състав като офицерът от МИ 5 Лукас Норт. След като е прекарал последните 8 години в руски затвор, Лукас няма търпение да се върне на работа. Но след осемте години в компанията единствено на високопоставен руски шпионин, може ли лоялността на Лукас да бъде приета безусловно?

Всеки епизод се фокусира върху различна терористична заплаха на фона задълбочавашата се нова Студена война с Русия. В няколко ключови епизода екипът кръстосва шпаги с този най-заплашителен съвременен враг.

Рупърт Пенри-Джоунс в ролята на Адам Картър (Уайтчапъл, Палатът на Джо)

Ричард Армитидж в ролята на Лукас Норт (Робин Худ, Севера и Юга)

Питър Фърт в ролята на Хари Пиърд (Пърл Харбър)

Хърмаяни Норис в ролята на Рос Майърс (Кралството)

Миранда Рейсън в ролята на Джо Портман (Доктор Ху)

Хю Саймън в ролята на Малкълм Уин-Джоунс (Панаир на суетата)

Джема Джоунс в ролята на Кони Джеймс (Балетните обувки)

Алекс Ланипекън в ролята на Бен Каплан

spookscrime

Етикети:

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s