Cartoon Network – акценти за ноември 2013

cartoon-Networkfdf

Бен 10: Омнивърс – нови епизоди
Премиера: понеделник, 11 ноември от 18:30 ч.
Всеки понеделник от 18:30 ч.
Сезон 2, епизоди 31-40
16-годишният Бен Тенисън се завръща с нови приключения през този ноември! В новите епизоди Бен, Гуен и братовчедката Луси се опитват да разгадаят как копоите на Псифон се домогват до технологията на Ремонтьорите. По-късно, по време на посещение на интергалактическо автомобилно изложение, Кевин и Рук се натъкват на отколешен враг от Нулево Несъществуващо, а Дядо Макс претърсва цялата Галактика за Бен, който пък е затворен в личния ловен резерват на Кайбър.

004

The Looney Tunes Show – нови епизоди
Премиера: понеделник, 11 ноември от 20:20 ч.
Oт понеделник до петък от 20:20 ч.
Сезон 2, епизоди 40-52
Тази комедийна поредица блести със звездния си „актьорски” състав, превърнал се в символ на семейното забавление за не едно и две поколения – Бъгс Бъни и Дафи Дък водят отбора на звездите и доказват, че денят, споделян с приятели е всичко друго, но не и обичаен. Това са 20 минути „ситуации от обикновеното ежедневие”, наситени с неумолима комедийна мощ!

Gribbler1-copy

Парк шоу – нови епизоди
Премиера: събота, 2 ноември от 16:00 ч.
Всяка събота и неделя от 16:00 ч.
Сезон 4, епизоди 101-120
Мордекай – високата синя сойка и Ригби – хипер-активният енот се завръщат този ноември с новите си лудешки смешни приключения в парка, за който се предполага, че трябва да се грижат. Този път Айлийн учи Ригби как да направи едно набиране, за да премине успешно прегледа при лекаря на парка, Мускула води вътрешна борба да не се обади на Старла нито веднъж за целия уикенд. Ще ви покажем и как на Мордекай и Ригби им се налага да спасяват Бенсън след като е изял смъртоносен сандвич.

jpeg

Анджело е върхът – нови епизоди
Премиера: понеделник, 18 ноември от 18:00 ч.
Всеки делничен ден от 18:00 ч.
Сезон 2, епизоди 27-49
На 12 години, Анджело е твърде млад, за да бъде определян като мъдрец, но със сигурност един ден с право ще го наричат така. Чрез безупречни, а по някога и комични планове, Анджело сладкодумно завърта главите на неприятелите си и успява да преодолее проблемите по пътя си.
Той не притежава супер-сили и затова разчита единствено на ума си. Основните оръжия в неговия арсенал са интелигентното планиране, целеустремеността, непокорната му природа, но най-вече – нестихващият оптимизъм.

244341-3

Игра на ниво – нови епизоди
Премиера: четвъртък, 7 ноември от 17:05 ч.
Всеки делничен ден от 17:05 ч.
Сезон 1, епизоди 14-22
Гимназистите Уайът, Лайл, Данте и Ейджи неразумно отварят портал към една компютърна игра и героите от нея започват да се промъкват в реалността. В тези нови епизоди промлемите идват, когато футболният отбор започва да играе на играта и това автоматично я прави хит в училището. Ще видим и как Лайл се чувства неоценен в групата и това е причина да се съюзи с изтичащите от играта същества, както и как любимият герой на Данте от детските му години се измъква от електронната му книга в истинския свят и Данте осъзнава, че той изобщо не е героят, за какъвто го е приемал като малък.

level-up-13

Специална програма: Приятели-свежари
Премиера: събота, 2 ноември от 16:00 ч.
Специално издание: всяка събота и неделя от 16:00 ч.
Cartoon Network приканва всички да празнуват приятелството чрез интересния си съботен програмен блок, който ще представя в изданията си премиерни епизоди или от Парк шоу, или от Време за приключения – двете предавания, чиято основна тема е истинското приятелство.
Това не е всичко – децата ще могат да участват в главозамайващо онлайн състезание, което ще им даде шанс да се видят по CN по време на излъчването на любимите им предавания!

ff

Специално издание Футболна Академия Cartoon Network: Големият финал
Събота, 9 ноември от 09:00 ч.
Това лято, Cartoon Network покани децата да качат свои клипчета на сайта на Футболна Академия Cartoon Network, в които демонстрират футболните си умения и да гласуват за своите фаворити. Победителите, излъчени от осем Европейски държави пътуваха до Лондон, за да тренират като професионалните футболисти и да покажат своите отлични умения. Футболната знаменитост Лукас Подолски анализира техниката на всеки от тях, даде им футболни съвети и им връчи трофеитр.
На 9 ноември е моментът, в който ще ви срещнем с победителите: Извънредното предаване на Cartoon Network включва специална среща с Лукас Подолски и два специални епизода от Футболна Академия CN.

Lukas-Podolski-Germany

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s