Канал 3 с ново лого, проф. Вучков в НКТ Евроком

От началото на тази седмица информационната телевизия Канал 3 придоби ново лого и графична опаковка. Това е сигурен знак за модернизирането на медията, която има амбиции да се превърне в лидер сред информационните канали в България. Новото лого е нестандартно с преобладаващ червен и бял цвят. Визията пък напомня тази на Алфа ТВ. С промяната окончателно се слага край на ерата “Диков” в медията. Досегашното лого и визия пък бяха използвани цели 15 години от самия старт на телевизията. Промените в Канал 3 започнаха това лято, след като бе придобита от “Медийна Инвестиционна Организация АД”. По-късно напусна и дългогодишният програмен директор Сашо Диков.

В същото време стана ясно, че предаването “Времена и нрави” на ТВ легендата проф. Юлиян Вучков няма да се излъчва по Канал 3, както бе първоначално обявено. Предаването ще се излъчва по НКТ Евроком от 22 октомври, като ще се излъчва всеки вторник от 20:00 до 22:30. Това ще е осмата поред телевизия, където професорът ще има предаване. През годините е работил в Канал 1 (“Всяка неделя”), 7 Дни ТВ (“Храна за душата”), СКАТ (“Размисли и страсти”), TV2 (“Времена и нрави”), ББТ (“Времена и нрави”), Нова ТВ (рубрика в “Здравей, България”), Канал 3 (“Времена и нрави”) и TV7 (рубрика в “Добро утро, България).

*Забележка: статията бе написана преди седмица, но така и не бе публикувана в сайта urbn.bg по неизвестни за автора причини

Един отговор на “Канал 3 с ново лого, проф. Вучков в НКТ Евроком

  1. Pingback: “На седмият ден” 13 октомври 2013 | BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s