„Nickelodeon“ – скоро изцяло на български!

Един от най-популярните детски канали в света „Nickelodeon“ скоро ще бъде дублиран изцяло на български език, научи „URBN TV“. Детският канал, който излъчва едни от най-известните детски сериали („Power Rangers“, „SpongeBob“, „I, Carly“, „Fanboy & ChumChum“, „The Penguins of Madagascar“ и много други) ще стъпи в България с изцяло дублирана версия на 1-ви октомври. До този момент официален партньор на „Nickelodeon“ за България от 2010 г. беше „Super7″. Каналът на „7 Media“ излъчваше премиерно за страната основно продукции на „Nickelodoen“, но сега, след като каналът се сдобие със собствена версия, не е ясно какво ще бъде бъдещето на „Супер7“. Очаквайте подробности и официална информация съвсем скоро!

4 отговора на “„Nickelodeon“ – скоро изцяло на български!

  1. Въпреки че съм фен на Cartoon Network, се радвам за старта на Nickelodeon, защото и те имат хубави предавания. Тъкмо сега ще има по-голяма конкуренция между детските канали и дано се стегнат малко повече, за да приличат повече на американските канали.

  2. А на мен ми е интересно сега какво ще става със Супер7 след като Nick ще се дублират. Те имаха договор и излъчваха всички сериали на Ник именно защото нямаха локална версия, демек Супер7 си беше изцяло българския Nickelodeon. Сега вече става интересно какво ще стане, дали ще останат или ще ги спрат сериалите на Ник, или ще запълват с други анимации Супер7.

  3. Силно се надявам „Супер 7“ да започнат да излъчват анимета на български – и преди са го правили, ще е хубаво да има поне една българска телевизия излъчваща анимета. Както и да е – за мен това е изборът, за да не им спадне рейтинга. За „Nick“ – много се радвам! Наистина шоутата им са много качествени – дано сме се справили с дублажа и т.н.

  4. Не няма супер 7 ще продължи с дублажа на Доли, а Никелодеон ще с на „Алексндра Аудио“.
    Както е и сега

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s