"На Седмият ден" 1 септември 2013

НаСедмияДен-карта

Преди два дни обявихме рубриката „На Седмият ден“, но днес тя наистина започва. В момента четете първата статия от поредицата, в която ще научавате всичко най-интересно от седмицата на едно място.

През цялата седмица направихме обзор на акцентите от Есенните програмни схеми на четирите национални канала. Статията за „bTV“ можете да четете тук, за „Нова ТВ“ тук, за „ТВ7“ тук, а за държавната БНТ четете тук.

В понеделник станаха ясни много подробности около новото предаване „Щипка сол със Силвена Роу“ на „bTV“.  Зрителите ще участват на живо в предаването като ще готвят заедно със Силвена. В студиото тя ще прави връзки по „Skype“ с различни семейства от различни места из цяла България и същевременно с това ще готви с някоя известна личност в ефир. Идеята е предаването да се превърне в най-големият „клас за готвене“.

Във вторник разбрахме повече за обявения преди време кастинг за непрофесионални актьори за предаване на „Нова ТВ“. Вие даже ни попитахте в Ask.fm и на следващия ден веднага дадохме повече информация. Телевизията ще адаптира „Families at the Crossroads“ като шоуто ще е тип “Scripted reality” и в него ще вземат участие явилите се на предварително обявения кастинг. Продуцент на продукцията ще е „Hidalgo Productions“, които преди това са правили „Етажна собственост“ и „На инат“.

В сряда пък „bTV“ „повдигнаха“ завесата и за новото предаване „Нищо лично“. В изключително смешната скрита камера участие ще вземат както неизвестни лица, така и популярни личности. Интересното е, че след излъчването на скритата камера, в студиото заедно с водещия ще бъдат и „жертвите“ на предаването.  В сряда възобновихме и рубриката „ТВ Запалянко“, в която научавате разписанието на всички спортни срещи в съответния ден.  „ТВ7“ пък обявиха ново гейм шоу за есенната програмна схема. Любопитно е, че първоначално предаването бе обявено с правописна грешка в логото и прес-съобщенията, която потребителите на „URBN Talk“ забелязаха веднага – беше написано „Следващия моля“, а правилното изписване би трябвало да е „СледващияТ, моля“. След известно време от „ТВ7“ оправиха грешката и в логото, и в статиите. Продуцент на предаването е компанията на Ники Николов, която бе съ-продуцент на „Къртицата“ и „Съблечи си късмета“. Отново в препълнената с хубави ТВ новини сряда бе обявено и пристигането на Джордж Левендис, дясна ръка на Саймън Кауъл и съ-продуцент на големите таланти от X Factor по света. Джордж стана част от X Factor в България като „помощник-съдия“ на Саня Армутлиева.

В четвъртък от „URBN TV“ писахме, че „Нова ТВ“ търси апартамент за ново шоу. Предполага се, че апартаментът е или за адаптацията на  „Families at the Crossroads“, или за някое друго ново предаване.

Петък бе „Денят на ексклузивните новини“. В „URBN TV“ първи научихте, че стартът на „Тази сутрин“ се отлага с 2 дни и че предаването ще стартира на 4 септември. Статията за „Тази сутрин“ бе обновена, така че задължително я прегледайте. Друга сензационна новина – „Голата истина“ стартира най-сетне по „bTV“. Българската версия на „Strisca La Notizia“ ще стартира или в средата, или в края на септември. Цялата статия бе изцяло обновена днес сутринта.  И „Нова ТВ“ не пропуснахме от към важни новини. От „Nova Broadcasting Group“ потвърдиха завръщането на „Nova+“. Повече четете тук.  За процеса на цифровизация може да прочетете повече тук.

Съботната ни статия пък бе посветена на „URBN TV Awards`13“.

Какво предстои следващата седмица? Няколко предавания се завръщат в ефира. „Шоуто на Слави“ обещава ново начало, което е обявено за понеделник, 2 септември. „Здравей, България“ ще остане без конкуренция в първите два дни след 2 септември(когато се завръща), защото „Тази сутрин“ започва изцяло обновена от 4 септември. Отново на 2 септември ще влязат първите съквартиранти в „Стъклената къща“ на „VIP Brother 2013“, а днес между 14:00 и 18:00 часа можете да я разгледате на място – в „Paradise Center“ в столицата. А ако не можете да я посетите, вижте снимки във фейсбук страницата на „VIP Brother 2013“.

Следващата седмица очаквайте още много новости около URBN TV!

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s