Нов реалити формат по „Nova“ търси апартамент

Още един нов реалити формат ще реализира „Nova TV“. За него обаче медията търси апартамент, където да се снима.

Всеки, който желае, може да кандидатства. За целта продуцентската компания на формата търси да наеме краткосрочно обзаведени апартаменти с цел – заснемане на телевизионно предаване за „Нова телевизия“. Подобно съобщение може да се види залепено на входовете на множество кооперации в София. Ако искате вашето жилище да стане част от декора на интересния проект, трябва да изпратите снимки от дома си на имейл адрес: location@ntv.bg.

Снимките в одобреното жилище ще се провеждат в рамките на 2-3 дни, като ще отнемат няколко часа на ден. Собствениците на жилището пък ще получават хонорар. Снимки на жилищата могат да се изпращат до Коледа, но организаторите препоръчват желаещите да не се бавят, а да изпращат възможно най-скоро.

„Не е нужно да подреждате, почиствате или пренареждате мебелите. Идеята е жилището да е в максимално естествен вид, така че да се избере обстановка, пасваща на съответния герой от реалитито. По време на снимките няма да се наложи собствениците на одобрените жилища да ги напускат“, пишат още от „Nova TV“.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s