„VOX POPULI“ – гласът на зрителя по „bTV“

За първи път тази есен зрителите ще избират края на историята. Това ще се случва в уникалното за българския ефир предаване „Vox Populi”. Проектът е само част от изненадите в предстоящия сезон на bTV.

Как бихте постъпили, ако научите, че мъжът на най-добрата ви приятелка й изневерява. Ще й кажете или ще премълчите? Точно в такива ситуации ще поставя зрителите новото предаване на bTV „Vox Populi”. Във всеки епизод то ще представя кратък, но незавършен телевизионен разказ. Как да свърши историята ще решават зрителите.

„Vox Populi” ще задава въпрос – бихте ли спасили живот? Отговорът е сравнително лесен. Бихте ли спасили живот на убиец? Вече не е толкова лесно. Нека стане още по-сложно – бихте ли спасили живота на убиец, чиято жертва е бил ваш близък?

Екипът на предаването обещава да разказва реални сюжети за любов, престъпления и семейни отношения. А за да могат зрителите на bTV да изберат какъв да е финалът, ще трябва буквално да се превъплътят в главния герой.

Зрителите ще могат да гласуват за това как да свърши филмът, докато го гледат, по възможно най-широк кръг от платформи. Те ще могат да гласуват през фейсбук, чрез сайта на шоуто, през мобилна апликация за смартфони, чрез смс и с телефонно обаждане.

Освен „Vox Populi”, тази есен в ефира на „bTV“ стартират още четири нови продукции, както и нови сезони на няколко от любимите български сериали. Още информация за новия сезон на „bTV“ – само в „URBN TV“!

Един отговор на “„VOX POPULI“ – гласът на зрителя по „bTV“

  1. Pingback: ТВ Есен 2013 – част първа, “bTV” [обновена] | BG TV News·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s